![]() ![]() |
| divi2007 |
Nov 28 2007, 05:59 PM
|
|
Musafir |
buna fetele acum am venit de la servici si abia asteptam sa vin sa mai trag o portie de plans sa ma descarc
ma duc sa l ingrop langa bunici mei asa simt ca trebuie sa fac, vad ca nu sunt singura iubitoare de animale care plange ca nebuna mai exista suflete bune nu degeaba stau zilnic si va citesc si cum un necaz nu vine singur mi am zgariat cizmele noi din piele in usa de la servici nu stiu ce sa fac ati mai patit asa ceva sa dau cu oja sunt si o culore ciudata un fel de pruna mov |
|
|
|
Nov 28 2007, 06:22 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
plagi Divi ca sa te descarci!!
io-s plina de nervi si vreau acasa!!! a venit tatal patronilor si mi-s zis sa-mi scot mp3 player-ul din urechi c a nu am voie sa ascult muzica. si intreb de ce.... si el...eee asa... daca italienii sunt retarzi si nupot sa se concentreze daca asculta muzica nu e vina mea... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) io mor de singuratate aici. de una singura. vorbeste si cu mine cand si cand cineva...io-s o persoana sociabila dom'le si am nevoie de lume...de comunicare... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) vreau acasa la ubu meu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Nov 28 2007, 06:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Seara buna!
Eu si azi am pus o de o marire de nota la filosofie (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) Ce-mi place domne de pofu asta!Desi la inceput am crezut ca e vreun retard homo (IMG:style_emoticons/default/shades.gif) am descoperit ca m-am inselat. Deh...daca te grabesti sa cataloghezi omul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acus am terminat un dictionar si alt referat de facut (IMG:style_emoticons/default/read1.gif) si un gris cu lapte repede,ca maine plec acasa si sufla vantul prin frigider (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) |
|
|
|
Nov 28 2007, 06:51 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Incercati sa va mobilizati si ganditi-va la ceva frumos, nu stiu...incercati sa nu intrati prea adanc in starea asta. Sau descarcati-va intr-un fel, oricum, pentru a obosi si a putea sa continuati altfel (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
|
|
|
|
Nov 28 2007, 08:43 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Draga Divi,
Papagalii sunt tare sensibili, o prietena de-a mea a avut unul si dupa vre-o 6 ani i-a murit si ei , dar inainte a venit la vecina de deasupra ei un papagal mai mare si albastru tare fain si vecina nu avea ce face cu el si ii la dat ei. Apoi peste putin timp a murit papagalul cel mic si a ramas cu cel mare.L-a ingropat la casa tatalui ei vitreg si era tare necajita cand a murit. O sa-ti treaca supararea peste ceva timp. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Oooaaaauuuuuuu Poke superfain si tu care ziceai ca nu-ti place filozofia se schimba lucrurile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Nov 29 2007, 07:56 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Missn,sa stii ca si eu ma mir (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar e chiar interesanta...ori unde inainte nu stiam cu ce se mananca,ori m-a lovit vreun asteroid peste noapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi vine iubitu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si apoi plec acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Nov 29 2007, 08:41 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/yu.gif)
|
|
|
|
Nov 29 2007, 08:56 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata soare!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
|
Nov 29 2007, 10:17 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Buna dimineata soare da' si frig. Nu mai ninge o data cu zapada multa, multa.
Poke, nu conteaza asa mult ce s-a intamplat bine ca iti place, mie mi-a placut a lot cand am facut la fac. Mai vroiam sa mai facem, dar n-am facut decat un semestru ca eram la info,dar si noi am avut un prof. ciudat dar de predat preda f. fain.Am luat 9 la examen mie nu mi-a venit sa cred ca nu eram prea cu invatatul dar chiar mi-a placut materia. Asa ca good for u. |
|
|
|
| anca.makeupartist |
Nov 29 2007, 12:19 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buna! realizam bookuri profesionale pentru modele si fotomodele la preturi modice, make up si styling incluse, pentru mai multe informatii sunteti invitati sa ne cotactati la adresa de e-mail:
EDITAT (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 11:58 PM |
|
|