![]() ![]() |
Nov 29 2007, 12:23 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Buna si "La revedere"!!! Pentru reclama, te rog sa contactezi administratia forumului.
http://www.elady.ro/pagini-elady/Publicitate-pe-eLady.html |
|
|
|
Nov 29 2007, 05:28 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Divi, pe mine ma apuca bocetul si acum cind vad un spaniel tibetan, desi au trecut vreo 6 anu jumate de cind a murit Judicuta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Nov 29 2007, 05:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
am si io o intrebare....daca sunteti amabile(ca dragute sunteti oricum) sa-mi raspundeti.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu am mai gasit topicul de fitness...mi-am luat coarda. io cand tre sa sar coarda? inainte sau dupa ce mananc? si vreau sa va mai zic ca am reusit 1 min (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
|
| rozy |
Nov 29 2007, 06:00 PM
|
|
Musafir |
wohohow (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) da' cine-i mama binutza ambitioasa..sare coaaarda....vrea sa tina dieeta ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) in cazul asta....ca sa fiu solidara....nu mai fac sarmale,racitura si carnati de craciun...si nici prajituri!! nu-i nik...mananci un mar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Nov 29 2007, 06:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
oiseau te cam mananca draga!!!
ai grija ce faci!! pune mana si gateste ca daca vin acasa si nu am nik de papa....o sa fiu lesinata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) da...da totusi io cand tre sa sar coarda? poate ajung la 2 min (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Nov 29 2007, 06:25 PM
|
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 |
pai dupa masa cred ca o sa ti se faca rau daca te apuci de sarit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
deci inainte... dar nu te apuca sa mananci imediat ce termini de topait, ca iar nu e bine |
|
|
|
Nov 29 2007, 06:43 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mdaaa buna logica!!
o sa incerc. cand ajung la 2 min va anunt ca sa ma incurajati!! primul pas e facut! coarda e cumparata! da tre sa ma apuc ca-s prea tanara ca sa mi se lase chieile!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| divi2007 |
Nov 29 2007, 08:41 PM
|
|
Musafir |
sal fetele (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
si eu vreau sa mi iau coarda e f sanatosa pt inima te antreneaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo steparul meu sta pe hol e cuier de haine 2 luni m a tinut sa fac pe el apoi gata (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
Nov 29 2007, 09:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Hello! Ce faceti? Eu am scapat azi de un fel de partial, dar e de-abia inceputul... (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
Am vazut si eu in vremurile antice cand ma duceam la sala ca se folosea si pe acolo coarda, eu daca as folosi-o acasa, cred ca as incepe sa daram lucrurile pe aici..(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dar as avea scuze astfel pentru "ordinea". (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Stepper vreaau si eu, dar lateral, de fapt vreau de ceva timp (intre timp si uitasem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) This post has been edited by sweet_girl: Nov 29 2007, 09:56 PM |
|
|
|
| divi2007 |
Nov 29 2007, 11:22 PM
|
|
Musafir |
nici eu nu as avea loc in casa pt coarda ca as darama tot, e mic ap si candelabrele sigur n ar mai exista (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
apropo de catel Diana, acum seara mi a zis o prietena daca vreau si am zis ca nici nu vreau sa ma gandesc pt ca de un caine m as atasa si mai tare pt mine catei sunt cele mai credincioase si mai atasate de om. am ajuns la concluzia ca oricat as vrea sa fiu mai dura (si de vreo 4 ani ma straduiesc si imi impun sa fiu mai tare) , azi am vazut ca de fapt ca nu s a schimbat nimic la mine tot o sensibila stupid sunt si ma enerveaza la culme cateodata imi doresc sa am mai mult sange rece in mine sa fiu mai stapana dar degeaba This post has been edited by divi2007: Nov 29 2007, 11:32 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 11:58 PM |
|
|