![]() ![]() |
Dec 3 2007, 03:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
BUNA ZIUA!! acum o oora am ajuns la munca. si de abia acum a venit netul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ci fac fietili??? mai tarziu os a va zic ce spaima am tras in weekend pup!! |
|
|
|
Dec 3 2007, 03:45 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
sal'tare gagici!
am venit de la tara intr-un tarziu...era un frig acolo....maiculitaaaaa (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) si am fost la discoteca cu var-miu, club neon cica (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa ii vedeti pe glanetasi cu trening si pantofi din lac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Dec 3 2007, 05:39 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
Fluturel, eu am vazut specimene de astea libere si prin orase. asa ca.. (mai, da poate unii au doar o pereche de papuci.. ce sa faca saracii.. )
aa, scuze..trebuia sa salut mai intai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi le-am facut pe toate invers: am ajuns si m-am apucat sa bag la spalat (si apoi m-am schimbat), am spalat putin in baie si apoi am stat cu matza .. care voia alintata nevoie mare.. si noroc ca a venit el sa bage ceva la cuptor. intre timp am spalat si eu vasele si .. pauza ( de forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si apoi la treaba pentru scoala. si de joi acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) |
|
|
|
Dec 3 2007, 05:44 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna din nou!!
fetelor.... ubu meu era sa moara sambata!!! a avut accident cu tirul.Slava Domnului ca nu a patit nimic.el. ca masina e varza. era sa sara de pe un pod ep Gura Ialomitei. care are vreo 10m. a avut noroc ca a sarit dupa ce s.a terminat podul...de pe dig. doar vreo 3 m. si a blocat toata circulatia. si iar Slava Domnului ca nu mai erau masini cand s.a intamplat. ca mai omora pe cineva... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mi.a trimis sambata dimineata sms ceva de genul....sa te bucuri ca pot sa-ti raspund la telefon...si eu eram la munca... si nu am voie cu tel la munca.va dati seama cum am stat eu pana la 2 cand l.am sunat??? si l-am visat nasol!! Multumesc lui Dumnezeu ca bine si sper sa nu nemai dea emotii din astea.... am simtit nevoia sa va zic... |
|
|
|
Dec 3 2007, 05:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
sal'tare gagici! am venit de la tara intr-un tarziu...era un frig acolo....maiculitaaaaa (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) si am fost la discoteca cu var-miu, club neon cica (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa ii vedeti pe glanetasi cu trening si pantofi din lac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si nu aveau si o frizura de-aia trendy in ton cu vestimentatia? Albinuza, acum am citit..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bine ca nu s-a intamplat nimic grav....Dar cum s-a intamplat accidentul? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by sweet_girl: Dec 3 2007, 05:47 PM |
|
|
|
Dec 3 2007, 05:58 PM
|
|
|
vai de mine cat am scris si mi-a picat netulll
pai a derapat cana a urcat pe pod. era gheata!! si a daramat jumate din parapetii de pe ambele parti ale podului si cand a iesit de pe pod...a sarit de pe dig. bine ca a reusit sa o tina pe strada cat era pe pod.. mi-a zis ca nici el nu stie ce s-a intamplat..a fost prima oara cand s-a uitat la ceas la plecarea din port din Ct. nu a mai facut niciodata asta. si cu toate ca era constient de vreme... cica parca il tragea sau il impingea ceva sa mearga repede. sa se grabeasca. nu stie ce a fost cu el. si cu o seara inante am vb la tel si-mi zicea ca e cea mai nasoala zi de cand am plecat eu si ca el nu mai poate si c anu stie ce sa mai faca!!! ca nu mai rezista!! nu stiu!! bine ca a scapat (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) |
|
|
|
Dec 3 2007, 07:22 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
sweet, iti dai seama ce fiare erau cu frezele alea a la camin cultural (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sa cad pe spate, nu alta. oricum a fost fain la club neon (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) NU!!
albinoi (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) si bine ca nu e grav pupici la gagici (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
|
Dec 3 2007, 08:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor. Vad ca va distrati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu ma distrez: ieri am fost la socri sa taiem doi porci: frig, ba nu! GER! Si toata ziua am stat afara. Trezita de la 6 dimineata. Am stat numai in picioare. Sange peste tot, guitaturi, zeci de kg de carne de transat si fiert. Am ajuns acasa la 8 seara. Am facut o baie si dupa aia mi s-a facut rau. Imi tot venea sa vomit. Poate de la sangele ala... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si colac peste pupaza, suntem in renovari. Da, IAR! Acum , in prag de sarbatori (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Iar in dormitor, unde am pus termopane asta vara, acum e condens. Si a inceput sa apara igrasia. Vaaaaai, ce ma distrez! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by Szimcsi: Dec 3 2007, 08:03 PM |
|
|
|
| rozy |
Dec 3 2007, 08:08 PM
|
|
Musafir |
'na seara! iar am umblat toata ziua...ma bag la o baie acum.
cocodil....am vorbit si eu cu el...dar nu a sunat asa dramatic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) thank God ca n-a patit nik ! va pup..bath time!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Dec 3 2007, 08:44 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
bre' da acu stiam ca se impusca porcul in cap ca sa nu mai sufere! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
l-ati taiat asa, pe vechi? eu n-as suporta sa vad.. slava Domnului ca n-are nici catelu' nici purcelu' porc.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1st January 2026 - 06:47 PM |
|
|