![]() ![]() |
Dec 11 2007, 05:55 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Geoo, regulamentul e valabil si pentru membrii vechi si pentru cei noi. Iar racolarea de clienti tot asa se numeste, indiferent cine o practica. Fara suparare, dar daca vrei sa iti inviti amicele sa iti faca vanzare la magazin, o poti face la telefon, mail , messenger, etc. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angel, imi pare sincer rau daca asa a fost interpretat!!!!!! In fine, nu pot decat sa spun ca pe fete nu le cunosc inca; mi-ar fi placut foarte mult si ATAT!!! Nu am incercat NICIODATA sa-mi racolez clienti si cred ca lucrul asta s-a putut vedea!!! Imi cer scuze inca o data; sunt aici pentru ca de bine de rau m-am atasat extraordinar de multe membre, nu pot renunta nici daca incerc; dar voi incerca sa nu mai fac greseli interpretabile! E. Tocmai am observat sa eu nu am posibilitatea de a trimite mesaje private ....... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ....nu sunt chiar ATAT de rea .... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by geoo: Dec 11 2007, 05:59 PM |
|
|
|
| angeldust |
Dec 11 2007, 05:59 PM
|
|
Musafir |
Anyway...va invidiez ca va intalniti, mi se pare super treaba! Sper ca va lasati barbatii acasa si va distrati la maxim asa ca intre fete, da?
Geo... problema cu mesajele private nu o ai doar tu. A dat Diana mai multe explicatii la "Probleme cu forumul". |
|
|
|
Dec 11 2007, 06:02 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
|
|
|
|
| angeldust |
Dec 11 2007, 06:04 PM
|
|
Musafir |
Geo, nu depinde de mine...nu e vorba de nici o "sansa". E vorba de o problema de script, Diana te poate lamuri mai bine.
|
|
|
|
Dec 11 2007, 06:13 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Angel, cu ce te mai lauzi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Dec 11 2007, 06:46 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pm-ul ramine dezactivat, am mai explicat de ce, nu-mi place sa ma repet.
Regulamentul e regulament, chiar si pentru mine. Mi-as putea face si eu reclama - dar nu o fac, so - nu mai e nimic de comentat in plus. Szi, ai fost la tuns la Graffiti (ala de linga Primavara, pe Madona Dudu) vreodata? Cred ca in sfirsit mi-am gasit coafez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Dec 11 2007, 06:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu nu ma tund si coafez decat la o tipa care lucreaza la coaforul din Brazda, de la Complexul vechi. Sunt foarte multumita de ea.
Nu vrei sa iesim la un suc zilele astea? Sunt in concediu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Dec 11 2007, 07:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Szi si eu tot acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cumva la Simona?
|
|
|
|
Dec 11 2007, 07:06 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
De vrut vreau; poke, cind vii acaSA? mACAR SA o facem "in trei" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Dec 11 2007, 07:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Eu sambata seara ajung in Craiova (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)
PS:si emoticoanele tot 3 sunt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 08:08 PM |
|
|