![]() ![]() |
Dec 12 2007, 07:22 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
Buna seara!Ce faceti?Eu cred ca o sa dau coltul,la ce rau ma simt (IMG:style_emoticons/default/giljotiini.gif)
|
|
|
|
Dec 12 2007, 07:50 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Eu am auzit ca de vineri ninge over all the country. O vizita la munte ca e zapada a lot.In Poiana Bv. dupa ce curatara drumul erau movile de vre-o 2m si ceva de zapada. Am facut ceva poze o sa le pun zilele astea.
Ma duc sa fac niste cornulete cu valinie de-a kaluei ca mi s-a facut o pofta de dulce. Vreau cookies cat mai multe:-) |
|
|
|
Dec 12 2007, 09:33 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) haidi bueeii ca nu-s umflata...nu-ti inchipui ditamai slana pe mine...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) am si eu 2 pernute asa ...genetice..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu cred ca am sa scap de ele vreodata eeeee nici chiar asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ca nu-mi inchipuiam ca esti 4X4... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Dec 13 2007, 12:33 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
eeeee nici chiar asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ca nu-mi inchipuiam ca esti 4X4... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ehh..pai se vede dupa fata din poza ca Rozy este o slabanoaga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai fetelor, daca aveti chef de intalniri, mai bine va organizati spre Bucuresti..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nici nu stiti ce bine arata metropola de sarbatori! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Dec 13 2007, 12:49 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
ce vorbesti, sweet.
chiar imi plac instalatiile de anul asta! si bradul. si tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) noapte buna! |
|
|
|
Dec 13 2007, 02:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pai si ti s-a parut tie ca am zis eu altceva? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Dec 13 2007, 08:50 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata!!!!
(IMG:style_emoticons/default/musicalacasti.gif) |
|
|
|
Dec 13 2007, 08:52 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
Buna dimineata!am intrat sa imi iau la revedere si sa va urez sarbatori fericite si un an cu cate mai multe impliniri! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Dec 13 2007, 09:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
si tie la fel!!
cand te intorci in galati ca stau pana pe 10 ian.ù am avea timp sa ne gasim!! think!!! |
|
|
|
| rozy |
Dec 13 2007, 10:05 AM
|
|
Musafir |
'na dimineata
venit de la scoala ma apuc de proiect,cat e proaspata informatia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buaaai Sweet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hai ca nici slabanoaga nu-s.adica..sunt slaba,dar avand in vedere ca sunt si micuta de statura,e numa' bine! tot mostenirea genetica ma impiedica sa fiu snur.o poza de la spate ar lamuri situatia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i got it from my mama (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 04:21 PM |
|
|