![]() ![]() |
Mar 12 2007, 11:11 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
neata, fetele!
cam in 3 ore imi iau zborul catre poporul frate chinez asa ca am intrat sa va pup si sa va urez o saptamana frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) oricum gasesc eu un calculator sa mai intru sa citesc si sa va povestesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Mar 12 2007, 11:19 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
drum bun tzutzu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mai scrie-ne din cand in cand, sa nu ne uiti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Mar 12 2007, 11:22 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
io fac evaluari. bleah (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
maxx (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Mar 12 2007, 11:24 AM
|
|
Musafir |
salutare fetele!
Moni, drum bun si ai grija de tine |
|
|
|
Mar 12 2007, 11:44 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Drum bun, Moni! Cand papi ceva bun sa te gandesti si la noi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Mar 12 2007, 11:59 AM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 |
Buna dimineata ,fetele!Eu de azi am planuri mari de slabire ,ca am mancat ca un shoric-at:P in ultimele zile...
Mony,sa te gandesti si la noi cand manaci ceva,dar sa te uiti si ce mananci...stii cum se spune..."Dintre ce zboara,merge si inoata,chinezul manaca tot in afara de avion,tren si vapor" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca visul oricaruia e sa viziteze o tara precum China...sunt atatea lucruri de vazut... |
|
|
|
| kalua |
Mar 12 2007, 12:33 PM
|
|
Musafir |
Drum bun, Moni! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt chiar curioasa ce-ai sa zici de mancarea lor si mai ales de felul lor de-a manca. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Mar 12 2007, 12:42 PM
|
|
Musafir |
Safe trip Moni!
Eu cred in continuare ca eu sunt putin pe invers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Spre exemplu azi as avea motive sa fiu intoarsa pe dos, deprimata si asa mai departe dar ma simt cuprinsa de o fericire asa stupida, nici eu nu stiu de ce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici eu nu ma inteleg de cele mai multe ori deci ce pretentii sa mai am de la altii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Mar 12 2007, 12:47 PM
|
|
|
cred ca subscriu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Mar 12 2007, 02:19 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
pe mine ma doare stomacelu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ieri am papat numai fructe si legume, cred ca de aici mi se trage...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 10:24 AM |
|
|