![]() ![]() |
Dec 13 2007, 10:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Dec 13 2007, 12:45 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
'na dimineata venit de la scoala ma apuc de proiect,cat e proaspata informatia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buaaai Sweet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hai ca nici slabanoaga nu-s.adica..sunt slaba,dar avand in vedere ca sunt si micuta de statura,e numa' bine! tot mostenirea genetica ma impiedica sa fiu snur.o poza de la spate ar lamuri situatia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i got it from my mama (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) taci, ma, ca esti slaba de pici (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| rozy |
Dec 13 2007, 12:50 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
in alta ordine de idei...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .......proiectarea masii....am tras la linii de vad cîş (nu stiu cum se face î din a (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
Dec 13 2007, 12:57 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) in alta ordine de idei...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .......proiectarea masii....am tras la linii de vad cîş (nu stiu cum se face î din a (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) rozel (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce faceti, fetelor? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| rozy |
Dec 13 2007, 01:22 PM
|
|
Musafir |
iiii...iar ninge mumos la Galati,de data asta cu big fulgi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
dar cu umezeala de pe jos de inainte...si cu mormanele de pamant din fata blocului...o sa fie o nebunieee (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Dec 13 2007, 01:25 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
salutare
sweet, tocmai aia e. dadeam din cap incuviintator (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Dec 13 2007, 01:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
helau gagice!!!!
io am facut-o oleaca pe arhivista....am varat desene in dosare...partea nasoala e ca e o debandata in dosare de nu-i adevarat!!nush cum draq reusesc astia sa se organizeze....bine ca notiunea de organizare la ei nu coincide cu cea de organizare la noi... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si dupa iar m-a bagat la proiectare! o sa ma specializez pe scari...daca nu am facut de-a scari de cand am venit aici de mi-au iesit pe nas... |
|
|
|
Dec 13 2007, 01:42 PM
|
|
|
si la noi a fulguit putin de dimineata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
szi si rozy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Dec 13 2007, 05:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
MAIII deci desenele astea ar trebui sa aiba o ordine ca de aia sunt numerotate!!! frateeee prin ce mi-e dat sa trec!!!
nimic nu e in ordine mai nush cum de au rabdare sa cauet ceva prin sute de desene cand ele nu sunt nici macar oleaca inordine!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) da voi ce faceti somati??? |
|
|
|
Dec 13 2007, 05:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu am tras un somn pana acum. Chiar aveam nevoie (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 02:32 PM |
|
|