![]() ![]() |
Dec 13 2007, 10:11 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
iupiiii. multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| divi2007 |
Dec 13 2007, 10:16 PM
|
|
Musafir |
sal girls
la mine nu ninge dar e un frig de iti vine sa umbli cu, caloriferul in spate (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
|
| lxn |
Dec 13 2007, 10:50 PM
|
|
Musafir |
Banuiesc ca ati observat deja stratul considerabil de zapada de pe masinile din Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe de o parte nu zic nu, ma bucur, insa pe de alta ma gandesc cu groaza la faptul ca, dupa ce ca-i aglomerat orasul asta ca toate cele, o zapada ii mai lipsea. Si, ca in fiecare an, abia astept sa ma distrez ascultand marturiile nevinovate ale edililor capitalei care se scuza in fel si chip, la prima ninsoare serioasa, ca au fost luati prin surprindere si utilajele pe care le au in dotare nu fac fata, insa vor lua tooooate masurile necesare pentru decongestionarea traficului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E asa frumoasa povestea asta incat pot sa o spun mai credibil decat ei la tv (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Dec 13 2007, 11:02 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Tocmai ascultam melodia lui Robbie, Angels si m-am uitat intamplator pe fereastra. Si ninge! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) A fost un moment chiar magic.
Ptiu, sa nu-mi fie de deochi, am devenit sensibila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Dec 13 2007, 11:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'na seara!
Ce ma bucur ca ninge!Si maine seara vine iubi la mine si mergem la brad si eu sunt romanticaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| lxn |
Dec 13 2007, 11:30 PM
|
|
Musafir |
Eu fusei la brad cand n-a nins, adica weekendul trecut, si tot a fost frumos. Cred ca-i o feerie sa vezi bradul ala printre fulgi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
Dec 13 2007, 11:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Si eu am fost ca nu am rezistat tentatiei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si sambata plec acasa.Si nu vreau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) o sa ma plictiseeesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 12:17 AM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Io am fost la concert la Banica jr. asta seara.A fost misto dar cam multe piese lente a cantat.In fine..nu eram eu o fana foarte mare dar omu asta stie sa faca show!!!M-a sunat o prietena pe la 5 ca are invitatii la concet daca nu vreau sa merg..si la sase jumate eram la sala palatului,,chiar am chiulit 5 minute de la munca..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
p.s.:A GASTIGAT ROMANIAAAAA DUPA UN MECI DE INFARCT!!!SUNTEM IN SEMIFINALEE!!!HAIIII ROMANIIIAAAA!!!!! |
|
|
|
Dec 14 2007, 01:40 AM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
Wow, din cate citesc pe internet arbtrajul nu a fost tocmai grozav, insa au reusit. Bravo, ma bucur pentru ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nimeni treaz la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) stiu, e foarte tarziu, dar sunt cam plictisita. Hmm ca tot sunt incurcata aici, are cineva vreo idee ce as putea face de ziua mea? Este in cateva zile, pe 19 decembrie, implinesc 20 de ani si nu stiu cum sa sarbatoresc sau daca sa sarbatoresc in vreun fel. Sa ies cu prietenele in oras? Sa sarbatoresc cu el? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Voi cum ati petrecut sau cum ati petrece? Nu cred ca voi face tort, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu as putea sa fac unul doar pentru doi iar daca e mare vom manca prea mult Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa chem prieteni in vizita? Nu cred ca vreau sa ma complic cu treburi in bucatarie. El si-a luat liber cea mai mare parte a zilei de la munca ... Hmmm.. Scuze daca este un alt topic aici cu aceeasi tema. Am zis sa o "trantesc" sa vad ce spune lumea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apreciez orice raspuns. |
|
|
|
Dec 14 2007, 01:41 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ba da, mai sintem citiva care bintuim...(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, eu nu am apucat sa iti spun bine-ai venit! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Feteleee, la mine niiingeee! Eu zic sa faci fix ce iti trazneste prin cap in ziua aia! Ca doar e ziua ta! Ideal ar fi sa impaci pe toata lumea, dar cum asta nu se poate... la multi ani! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 02:21 PM |
|
|