![]() ![]() |
Dec 14 2007, 10:02 AM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
A nu, e diferenta de ora. 12 ore mai exact. dimineata mea de joi e mult in urma ...cafeaua inca ma bantuie
Iar si mai nasol este ca trebuie sa ma trezesc la 3:30 am sa-i fac cafeaua, ca pleaca la 4:30 de acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru a ma trezi la o ora ca aceea, trebuie sa ma arunc din pat, altfel nu-mi trece somnul. |
|
|
|
| roxanica10 |
Dec 14 2007, 10:06 AM
|
|
Musafir |
Szi, imi pare tare rau. Si pe la noi e polei. Chiar i-am zis alui meu sa mearga mai prudent azi.
O zi buna fetelor! |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:08 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
OMG, Ever_green, abia acum vad de unde esti (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Vreau si eu in hawaii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Dec 14 2007, 10:11 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
aaaa tu esti in hawai???
maca-te-ar mama!!! nu vrei sa venim in vizita? io am zis ca...cu prima ocazie cand o sa plec in vacanta...acolo vin.... pai si de ce bei si tu cafea cu el??? nu bea si te culci la loc daaa inca ceva...de ce tre sa te trezesti sa-i faci tu cafeaua??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:15 AM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
Zborul cu avionul e de vreo 20 de ore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am zburat aici din germania si am schimbat 3 avioane, de am zis ca nu mai ajungem unde trebuie. Iar din Romania, trebuie sa zbori in Frankfurt daca nu ma insel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu beau cu el, dupa ce pleaca el , eu merg iar la culcare. Si imi fac una separat, aici e greseala mea, ca beau cate 3-4 cani mari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:26 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Zi-ne si noua cum e vremea pe acolo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Dec 14 2007, 10:26 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 |
Buna dimineata!
Nici eu nu am dormit azi noapte, abia la 5 dimineata m-a luat domnul, dupa 2 sedocalme. Si acum mi-e sooommnn! Dar abia astept sa beau cafeaua! |
|
|
|
| kalua |
Dec 14 2007, 10:28 AM
|
|
Musafir |
ever_green, te vizitez la vara! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De la München prin Frankfurt, prin Cincinatti, apoi LA in sfarsit la Honolulu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Inapoi numai prin Atlanta si Frankfurt. |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:37 AM
|
|
|
kalua, am locuit in germania ptr o perioada, in Kaiserslautern, Pfalz. Ah ce dor ne este de Germania, ieseam cu biclecletele de vreo 4-5 ori pe saptamana. Christmas markets, gluewein.. mmmm. Brutarii peste tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) culori superbe toamna; iarna trecuta a fost cam saraca in zapada dar deh.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Parca am trecut prin Munchen, nu stiu sigur. Ne-am casatorit in Conpenhaga si am condus acolo de dragul peripetiilor si ruta parca a inclus orasul, nu retin, la ora asta sunt cam ametita.
Vremea? se racoreste seara, dar ziua sunt 28-30 de grade. Daca nu esti la umbra, atunci e cald rau.Fiind iarna ploua des si peste tot vezi verde. Turisti de peste tot, aglomerat, japonezii vin ptr cumparaturi. deci japonezii vin sa cumpere haine si alte alea din Hawaii. Va dati seama ce scumpa e Japonia? Oh Lord! |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:43 AM
|
|
|
Taramul viselor mele! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eh, maybe in the next life....
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 12:45 PM |
|
|