![]() ![]() |
Dec 14 2007, 10:46 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
EEEE i kind of hate u!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
da te-ai maritat tinerica ah??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mistooo |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:53 AM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
Yup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Incerc sa pun o poza aici dar fir-ar...
(IMG:http://img156.imageshack.us/img156/930/dsc01937nq8.jpg) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:54 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Ok, this is just not fair (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Dec 14 2007, 10:55 AM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
Hah, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am reusit. Poza a fost facuta in primele zile cand am ajuns in Hawaii. Ko'olina este un fel de..uhm...ca un cartier mai mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fantani multe la intrare, terenuri de golf, torte aprinse seara, poarta la care esti oprit si intrebat cu ce treburi pe acolo, Marriotul se afla acolo..deci este o zona intretinuta de multe milioane de dolari.
|
|
|
|
Dec 14 2007, 10:58 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 |
Super poza...si locatia (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Deci, e chiar asa fain cum se spune?
Szi si albi, cand plecam? |
|
|
|
Dec 14 2007, 11:01 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
in 2008 nu cred ca am vreo sansa sa ma uschesc pe acolo dar in 2009...ma gandesc chiar la o luna de miere acolo..
bine asta in cazul in care o sa ma ceara si pe mine al meu ub... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 11:11 AM
|
|
|
E ciudat, hawaii are doua fete. Cand esti turist, vezi cea mai buna parte, hotelurile scumpe, plaja este mereu curata, evident ai si banii care iti trebuie pentru toate serviciile si placerile care iti pot fi oferite. Insa multe parti ale insulei(Oahu), nu am ajuns pe celelalte inca, sunt murdare, sunt foarte multi oameni fara adapost, mancarea este scumpa, nu sunt foarte ..cum ii zice ca ce lapsus am ...safe..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...wow..nu-mi vine sa cred.. sigure, asa. Ce vreau sa spun este ca atunci cand nu ai de ales si hawaii iti devine casa, distractia nu mai este aceeasi. Trebuie sa muncesti ptr a avea mancare pe masa, nu ai timp sa iesi mereu in oras si aici tin sa mentionez Waikiki, centrul tuturor distractiilor dupa parerea mea. Cum am mai spus, este un pic ciudat. Multe VIPuri vin aici, dar putin ajung sa vada si cealalta latura a vietii in Hawaii, esti pe o insula, taxele nu sunt de colo..
Iar majoritatea celor nativi nu-i suport pe "albi", pardon ptr exprimare, ptr ca ei au ridicat nivelul de trai aici, ei au scumpit totul, mai ales chiria, de unde rezulta foarte multi oameni traiesc in corturi pe plaja. Americanii au venit in Hawaii cu bani multi, au ridicat multe hoteluri, au creat multe afaceri si de aici totul a inceput sa se scumpeasca...eh, ar fi multe de spus. Dar este incredibil de frumos, ce cascade si ce paduri oh mama.. Iar muntii rasar ca din senin, arata incredibil. Pozele care le am sunt prea mari si nu stiu unde sa le uploadez grrrr Ok, eu o tulesc, ma dor ochii de mor. Mai bine stau in bezna decat sa ma chiorasc la calc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna tuturor si mai schimbam replici maine |
|
|
|
| lxn |
Dec 14 2007, 11:40 AM
|
|
Musafir |
Mama mama, ce active sunt fetele in dimineata asta, si ce de s-au scris.
M-am delectat si eu cu poza lui ever_green, welcome iti spun si eu! Foarte fain trebuie sa fie sa vizitezi hawaii, insa sincer nu stiu daca as putea locui numai la cald (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Parca tranzitia asta de anotimpuri cu zapada si ploi si toate cele are farmecul ei... bine, in bucuresti cam piere orice farmec, dar e oricum ok. Am vizitat si eu multe locuri faine din europa, prin honolulu nu m-au purtat inca picioarele (daca era in Europa era o treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) dar nu se stie niciodata. Ma gandeam sa-mi deschid si eu jurnal pe eLady si sa povestesc acolo tot ce am vazut frumos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szi, cum a scapat iubitul tau din sant? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mare pacoste e tara asta, nici pe jos nici cu masina nu-i bine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 11:45 AM
|
|
|
da Sz sa ne tii la curent... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
io in 10 min plec la shopping- m-am invoit o ora ca sa ma duc la un targ care e numai vinerea si nu aveam cum s ajung la el!! va tzuc si vb dupa!! sa va zic daca am achizitionat ceva puuuuuppp |
|
|
|
Dec 14 2007, 12:59 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
ce in forma sunteti asa de dimineata!! si cat am avut de citit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
p.s.:A GASTIGAT ROMANIAAAAA DUPA UN MECI DE INFARCT!!!SUNTEM IN SEMIFINALEE!!!HAIIII ROMANIIIAAAA!!!!! imi venea sa le impusc la cat de mult au ratat! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) greenuletz, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) sper sa te simti bine cu noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) bine ca nu am facut brad anul asta. mitzulinul meu a chelit beteala pusa pe perdea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) l-am certat bine de tot si acum sta pe unitate, plange si se uita la mine. mie mi se rupe inima, dar altfel nu ne intelegem (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) szi, berbata-tu e ok? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 10:45 AM |
|
|