![]() ![]() |
| rozy |
Dec 14 2007, 01:38 PM
|
|
Musafir |
gut day!
big head ake! luat cadou pt albina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da' nu-i zic ce (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) muhaha cred ca ma culc (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 01:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
gataa intors de la shopping (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
luat 2 perechi de chilotei si o posetuta mica si dragalasa...care cred ca va ramane la rozzy pt ca pe mine nu prea ma prinde . si aici chiar nua m ce sa fac cu ea:d and....back to work!! |
|
|
|
Dec 14 2007, 02:46 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Moaa deci acum am intrat si eu sa citesc un pic..si am vazut cuvantul magic..Hawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!Caldura,plaja..mare...ma doare corazonu'..Dupa ce aseara am ajuns acasa cu chiu cu vai pe viscol si ninsoare cand aud de plaja imi vine sa plang!!!!Vreauuu si euu!!!!!!!
|
|
|
|
Dec 14 2007, 02:57 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
hello
green, bun venit si de la mine! am o intrebare.. daca tot am prins sursa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cam cat costa o noapte acolo? hotel, motel, pensiuni, ce sunt? ON topic.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am terminat curatenia.. si iau matza la periat si apoi .. astept musafiri. hev fan.. |
|
|
|
Dec 14 2007, 03:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
mie mi-e somn de (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) pic!!
|
|
|
|
Dec 14 2007, 03:34 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
Habar nu am cat costa o noapte la hotel, dar noi platim chiria $2300 pe luna. Wow ce ma dor ochii, ce scurta a parut noaptea. Ploua, e urat in dimineata asta ufff. Hei, dar azi merg la shopping (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imi trebuie pantofi si bijuterii ptr rochia care o am, rosie, mulata. Gri ar merge cel mai bine, nu? un argintiu, ceva....hmm...rochia ptr aniversarea noastra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) habar n-am unde mergem, imi face o surpriza.
Uhmm nu stiu, hotelurile care sunt exact pe plaja sunt foarte scumpe, sunt sigura. Dar se gasesc si unele mai ieftine, pe tarmul nordic as spune de fapt. Sunt sigura ca un google stie mai multe decat mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) scuze |
|
|
|
| roxanica10 |
Dec 14 2007, 03:56 PM
|
|
Musafir |
Ce mi-a placut si mie sa citesc despre Hawaii. Bun venit ever_green si sper sa te simti bine la noi!
Chiar ma gandeam la tine Kalua, cand am vazut de unde este ever_green (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . A sosit cartea aia cu si despre Hawaii. Apropo de carticele, si-a comandat si sora-mea pe net niste cartulii din astea despre Cuba, Noua Zeelanda si Australia. In Cuba vor merge la anu' in luna de miere, iar in 2009 in Noua Zeelanda. Daca suntem copii cuminti si strangem bani, cred ca-i insotim si noi. Si asa imi pare rau ca n-am fost cu ei in Peru. Ever_green, atat de mult e chiria? Mie mi se pare cam scumpa. Poate n-oi fi eu la curent cu preturile din afara. Aniversare placuta! Va pup dragutelor! This post has been edited by roxanica10: Dec 14 2007, 03:58 PM |
|
|
|
Dec 14 2007, 04:19 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
Uhm....depinde insa de unde locuiesti, daca este condo, casa separata, zona buna insa nu neaparat centrala...noi platim 2300 ptr 157 m patrati daca am convertit bine, 3 dormitoare, 2 nivele, vedere la ocean, cartier rezidential care poate fi linistit uneori, cand copiii vecinilor sunt la scoala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar chiria o gasesti si la 4-5000, sunt sigura, doar alte conditii. Nu este ieftin sa cumperi sau inchiriezi, asta e sigur.
E interesant sa vezi cati din vecinii nostri au beculete in palmierii din fata caselor. Spiritul de Craciun e foarte diferit aici, lipsa celor 4 anotimpuri face timpul sa treaca mai incet parca. E cald, poti foarte usor petrece pe plaja Craciunul, este inca foarte cald. Au adus brazi naturali aici, dar unii dintre ei, din cauza caldurii, au dezvoltat niste viespi si au trebuit sa fie trimisi inapoi. Asta da surpriza, bazaieli in casa de la pomul deCraciun. Mele kelimaka(merry christmas) se aude peste tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu ca as vb eu hawaiiana. (IMG:style_emoticons/default/soldiers.gif) Este foarte greu pentru femei acum, chiar sotul unei prietene de-ale mele a plecat in Iraq pentru 15 luni acum vreo saptamana. Multi inca pleaca in Iraq sau ii vezi venind inapoi raniti.Nu este un Craciun fericit ptr toti. Toata lumea spera ca totul sa inceteze cu schimbarea presedintelui. Dar oricum, nu este indicat sa vb politica pe internet, nu stii cine poate citi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ah si multumesc tuturor. Acum ii dau priviri urate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca deh, sunt si eu pe un forum, nu numai el. |
|
|
|
| lxn |
Dec 14 2007, 04:29 PM
|
|
Musafir |
Ce de userite citim topicul asta chiar acum (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ne-a cam captivat povestea cu Hawaii si cu brazii in plina vara, pare-mi-se (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Dec 14 2007, 04:32 PM
|
|
|
a si trecut noaptea la tine??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
iote ca iar tre sa scot la iveala inginerul din mine (IMG:style_emoticons/default/construction.gif) (IMG:style_emoticons/default/detective.gif) tre sa calculez cevaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) why???? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 10:44 AM |
|
|