IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 956 957 958 959 960 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fantasy
post Dec 14 2007, 04:43 PM
Post #9571

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

Pe mine ma fascineaza Hawaii cu totul..bine cum a zis si green vb din perspectiva turistului ..care vrea caldura si vizite si de toate....Inttr-adevar nu cred ca mi-as putea imagina Craciunul atundeva decat la frig si zapada..dar restul anului....40 de grade sunt binevenite la mine
Go to the top of the page

+Quote Post
ever_green
post Dec 14 2007, 04:44 PM
Post #9572

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Oahu, Hawaii
Member No.: 2,825

mmm a trecut si nu prea, e 4:42 am, el a plecat deja la munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu merg sa mai dorm vreo 2 ore ca altfel nu-mi nimeresc castronul cu cereale dimineata. Mai vorbim mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) take care everyone

+Quote Post
albinuza
post Dec 14 2007, 05:07 PM
Post #9573

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

somnic usor!!!
a iesit inginerul la iveala.. a iesit calculul....noroc cu autocadul asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/help1.gif)

+Quote Post
rozy
post Dec 14 2007, 08:02 PM
Post #9574

Musafir

mi-a iesit si mie herpes (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ma duc sa incropesc niste snitele (IMG:style_emoticons/default/chef.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Dec 14 2007, 08:29 PM
Post #9575

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

trimite-mi si mie cateva pe mail. ofer pisic la schimb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 14 2007, 08:38 PM
Post #9576

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Vai Ever_green, cat pot sa te urasc!!! Iti spun asta oficial asa, chiar dinainte sa iti urez (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ! Urasc frigul si iarna, iar locul ala e un fel de paradis pe pamant, nu mai spun de locurile si peisajele divine. Mai mult decat vreau, trebuie sa ajung si eu odata acolo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
2300 $? U must be rich.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De fapt daca luam in considerare si conditiile...da clar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si cum de te-ai casatorit tu la nici 20 de ani? Si cum ai ajuns sa locuiesti acolo?
Hai ca deja te-am asaltat cu intrebarile...nu de alta, dar sa nu spui ca nu suntem fete ospitaliere...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 14 2007, 08:44 PM
Post #9577

Musafir

Sweet_Girl, mi-ai citit gandurile! Toate intrebarile astea mi-au trecut si mie prin mintisoara insa nu am indraznit sa intreb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa noroc ca te avem pe tine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu nu tare ma dau in vant dupa caldura, nici dupa frig, sunt mai primavaratica de fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa nu m-as da in laturi sa-mi petrec o vacanta pe acolo.

Fluturas, pot sa iau eu pisicul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Dau la schimb... hmmm... niste placinta de mere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ever_green
post Dec 14 2007, 09:01 PM
Post #9578

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Oahu, Hawaii
Member No.: 2,825

Pur si simplu, am zburat in germania dupa ce m-am logodit, am locuit acolo o perioada, am calatorit prin Europa si nu va zic peste cati romani am dat, mai ales in Luxemburg, mancau gogosi peste tot pe unde ii vedeam si auzeam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) incat devenise ciudat. Si din cauza slujbei lui, suntem in hawaii. Dar mi-e dor de mor de Germania, am asa multe lucruri care-mi amintesc de fosta casa, de prietenii de acolo.. uhm...vederea de la balcon. As da un loc in Hawaii ptr o casa in UK sau Germania hehe anybody?

+Quote Post
Cindy
post Dec 14 2007, 09:19 PM
Post #9579

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

lxn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ever_green, si tot nu ne-ai raspuns curiozitatilor. Te eschivezi tu asa subtil. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Dec 14 2007, 09:29 PM
Post #9580

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(lxn @ Dec 14 2007, 08:44 PM) *
Fluturas, pot sa iau eu pisicul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Dau la schimb... hmmm... niste placinta de mere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

cred ca o sa regreti asta. ai brad? daca da, nu ti-l dau fiindca nu-mi asum eventualele...avalanse (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 956 957 958 959 960 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st December 2025 - 08:53 AM