![]() ![]() |
| lxn |
Dec 14 2007, 09:48 PM
|
|
Musafir |
Sweet, ca bine zici, tot nu a raspuns. Tinerica si vulpita, ne tine pe jar pe aici, face ca fleurdelis cu jurnalul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fluturas, am brad insa e artificial (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu cred ca ar fi mari pagubele. Mereu mi-am dorit un pisic insa mama nu si nu, ca lasa par, ca bla bla, si tot n-am avut. Dar lasa, cand ma asez la casa mea, imi iau si un pisic whiskas sau garfield (eu asa le zic celor gri respectiv roscati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si un labrador, ambii pui, sa se joace ca dementii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 09:55 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia uite ce schimburi "au naturelle" se fac pe aici...
Mai fetelor ia lasati-o in pace pe Ever_Green, ce ati tabarat asa pe fata? Daca se sperie si fuge? (Ever_Green (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) si (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) din partea mea si astept pm cu raspunsurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:00 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
bigi, bigi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
lxn, al meu whiskas a facut 4 luni azi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu asta vroiam sa zic, dar daca tot mi se ofera ocazia?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) nu am par de la blanos prin casa mai deloc. |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:01 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mersi BacardiG Trebuie sa plec in juma' de ora, dar sper cand vin sa resesc sa uploadez niste poze pe undeva, poze mari ca asa sunt mai toate care le am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Dec 14 2007, 10:02 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
lasa pozele, tu spune-ne ce si cum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Dec 14 2007, 10:04 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
hehe nu exista o reteta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pur si simplu, ne-am indragostit si uite-ne.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ultima mea vacanta in Romania a fost cu el, in Poiana Brasov si de acolo a inceput tot. Cineva din braila ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Dec 14 2007, 10:04 PM
|
|
|
atat? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Dec 14 2007, 10:14 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Of, of, of cum terorizati voi fata....ntz ntz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E_G ia sa nu mai pui poze (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Lxn da' daca apari asa senina cu o mogaldeata de blana si jucausa pe deasupra la usa ce are? Ca Fluturas are dreptate, cat e mica nu lasa par deloc iar cand o creste si o incepe sa lase ceva par pe acolo o sa fie prea tarziu..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:15 PM
|
|
|
o sa o iubeasca prea mult cand incepe sa lase par (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Dec 14 2007, 10:16 PM
|
|
Musafir |
gata snitelele. yumi!
fluturel...ofera altceva...ca am caine...si nu de alta...da' mi l-ar ataca pisoiu tau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la Galati ninge cu bulbuci..s-a asternut asa o bruma de zapada...e adorabil (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) am iesit cu dogu' si a inceput sa se zbenguie....si ei ii place (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 08:51 AM |
|
|