![]() ![]() |
Dec 14 2007, 10:18 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Exact! Hihihi (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
Rozy gata snitelele alea? Vezi ca am dat tortul de cioco stii tu unde si din partea ta... (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:20 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
Atat as zice, ma rog, omitem detaliile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pisici? Cute! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai mei au patru parca in ROmania daca inca mai ies la numar, noi avem doua aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ma cam terorizeaza ca scot mereu pamant de la florile din casa, nu stiu cum sa le fac sa inceteze.Covorul e bej si destul de inalt si ultimul lucru care ne trebuie e pamant. Am cumparat un laser mic si il tot plimbam pe covor, alearga ca niste nebune dupa el. Dar cand nu suntem acasa trebuie sa le inchidem in baie ca altfel sar pe sarmanele flori. E vreo solutie? Nu vrem sa le scoatem ghearele, m-as simti foarte rau pe urma. |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:22 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
sa le scoti ghearele? mamiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
rozel, cred ca ai dreptate. s-ar putea sa o manance pe paine pe a ta. acuma are 4 luni, deci iti imaginezi ce berbat bine e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:23 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
In baie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cum sa nu existe alta solutie? Arunca florile!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Dec 14 2007, 10:24 PM
|
|
Musafir |
BG...mersi pt livrarea tortului sarbatoritei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
fluturel...cateaua mea e asa jucausa...si probabil ar incepe sa sara pe langa maţ...s-ar tranti cu labele pe el...si normal ca maţu' s-ar simti atacat si ar scoate ghearele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:30 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
Unii fac alegerea asta, dar doare si este trist. Ma rog, nu poti sa le spui nu, veterinarul isi ia banii si asta este. Inuman, stiu.
Oh nu, nu arunc florile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am 9 doar in living, si doua dintre ele sunt mai inalte ca mine, sunt ca niste pomisori. Le catara pe alea si ma enerveaza la culme ca mereu gasesc frunze cazute. ce sa le fac, le iau apararea, ca el se enerveaza mai rau ca mine (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:31 PM
|
|
|
Rozy daca-i vorba de livrari ia vezi ca acu' te taxez pentru serviciu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
E_G la ce te referi (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:33 PM
|
|
|
declawing, scoaterea ghearelor. Scuze, venise vb de asta pe pagina anterioara, dar am prostul obicei sa nu scriu nicknameul persoanei careia ii raspund. Anyway, eu am fugit. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Mai vb mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kisses
|
|
|
|
| rozy |
Dec 14 2007, 10:35 PM
|
|
Musafir |
m-am uitat la tort...o fi imaginatia mea mai scapata de sub control...dar seamana cu o casnica batuta.. (IMG:style_emoticons/default/black_eye.gif)
betigasele alea parca formeaza funda de la batic....bomboana e un ochi umflat...celalalt e mic si lipit.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) astept confirmarea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:40 PM
|
|
|
Ok, ne-am lamurit acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doamne fereste! Nici eu nu as fi de acord cu asta. Trebuie sa stai pe langa ele si cand au tendinta sa smotoceasca florile sa le dai de inteles ca nu au voie acolo. In plus trebuie sa le cumperi jucarii si obiecte din acelea (imi scapa numele acum) pe care sa-si ascuta ghearele pentru ca ma gandesc ca plantele pe care le ai tu (unele) sunt gen palmieri si de aia sunt atrase de ele. Sunt unele obiecte pentru pisicute care sunt inalte cu diferite modele si le permit si sa-si ascuta gherutele si sa se ascunda prin ele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Rozy ingrato! Ia uita-te la ea dom'le! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Stai ca dau o fuga si il studiez mai bine ca mie la prima vedere mi s-a parut apetisant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Bacardi_Girl: Dec 14 2007, 10:43 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 06:53 AM |
|
|