![]() ![]() |
Mar 12 2007, 02:37 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
da. prea multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
da-i cu ciocolata si cartofi prajiti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| zetta |
Mar 12 2007, 02:38 PM
|
|
Musafir |
eu astept sa plec sa predau un referat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am fost lenesa si azi pana la ora 17 trebuie dat
|
|
|
|
Mar 12 2007, 07:18 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna seara gagici!! si io un pic.
am intrat sa va salut ca plec la bere... la cat am muncit azi... era si cazul sa ling o bere nu? moni drum bun si vizionare placuta acolo... si pofta buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) v-am tzucat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Mar 12 2007, 07:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
eu ma gandesc la ce e de facut in situatia in care sunt.sper sa vina vremuri maii bune si sa rasara soarele si pentru mine...
|
|
|
|
| kalua |
Mar 12 2007, 07:50 PM
|
|
Musafir |
As avea si eu motiv de deprimare, dar ma lasa rece. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Dar nici fericita nu sunt.
Sa-ti fie de bine berea, albi. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Mar 12 2007, 07:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
buna seara!
vin si eu aci dupa 2 zile ce cosmar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar or trece si astea si poate aduc si eu o raza de soare.... |
|
|
|
Mar 12 2007, 08:00 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
kalua, o smotoceala pentru tine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) sa-ti mai ridice moralul. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Mar 12 2007, 08:13 PM
|
|
Musafir |
Ala, vino-ncoace
(IMG:http://www.lynnpook.de/projekte/umarmung1.jpg) As giuca o Perinita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Mar 13 2007, 03:02 AM
|
|
Musafir |
Incepand de astazi sunt superstitioasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Marti 13...nu a trecut bine de ora 12 ma intorceam cu niste prietene cu masina din oras...ne opreste politia. Asta avea masina luata in leasing pe firma lu tac'su de la Bistrita, isi bagase actele sa isi ia numere preferentiale si circula cu o tablita cu numere scrise cu carioca...ceva de genul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Astia nimic....treosc pleosc ii facem lu domnisoara dosar penal, ca masina practic nu e inmatriculata nu aveti nici o dovada. Nu va zic ce a iesit...telefoane...interventii...o prietena si-a sunat avocatul, a venit ala, apoi a venit prietenu lu tipa cu masina cu tac'su care e mare shmecher...jeep-uri nebunie ca in filmele cu prosti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana la urma s-a terminat cu bine si au zis ca oricum nu aveau de gand sa ne faca nimic dar ii urasc ca ne-au tinut 2 ore in frig!!! si eu eram in tricou si cu o bluza peste. Idiotii si cretinii...au vazut ei gagicutze bune intr-o masina si s-au gandit sa se distreze putin pe seama noastra. Urasc politistii!! Fac alergie numai cand ii vad! |
|
|
|
Mar 13 2007, 07:10 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
(IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Angel, nu-mi aduce aminte de masini/inmatriculari ca mor! De-o saptamana sunt "pe jos" din cauza birocratiei de la noi.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 09:03 AM |
|
|