![]() ![]() |
Dec 14 2007, 10:45 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
scoaterea unghiilor? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) scuzati-ma, sunt inca socata. nu-mi pot imagina asa ceva, zau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
as dori si eu o bucatica de tort si o ciocolata calda, don`soara de la livrari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| rozy |
Dec 14 2007, 10:48 PM
|
|
Musafir |
poi si daca piselu iti roade ceva prin casa...ce faci?te duci sa-i scoata si dintii? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
ppf tortu' putea sa fie si in forma de buci....daca e de cioco oricum e apetisant (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) da' acum serios..nu seamana? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:51 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
poi si daca piselu iti roade ceva prin casa...ce faci?te duci sa-i scoata si dintii? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ppf tortu' putea sa fie si in forma de buci....daca e de cioco oricum e apetisant (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) da' acum serios..nu seamana? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) am raspuns acolo. rozel, asa ma gandeam si eu cu mieunatoarele (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
So...revin. Am lasat mesaj pe topicul respectiv si astept pareri. Daca inca mai vrei Fluturas trebuie sa confirmi. A! Si ce dai la schimb? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
In legatura cu gherutele...eu nu auzisem de smulgere ci doar de scurtare. Adica i se taie gherutele intr-un anumit fel la o anumita perioada de timp. Oricum nici cu asta nu as fi de acord. |
|
|
|
Dec 14 2007, 10:56 PM
|
|
|
So...revin. Am lasat mesaj pe topicul respectiv si astept pareri. Daca inca mai vrei Fluturas trebuie sa confirmi. A! Si ce dai la schimb? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) iti dau un capuccino belea de belea, cum zicea un prieten de-al meu, cel putin pentru boieri. mentionez ca lucrez in domeniu, pe vapoare de croaziere deci stiu sa-l fac foaaaarte bun. eee, ce zici? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 11:02 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Ia uiteeeeeeeee cate una pentru fiecare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://www.zackhample.com/photos/2003/booby_cake.jpg) Imi pare rau da' buci n-am gasit....sarbatorile astea deh... |
|
|
|
| rozy |
Dec 14 2007, 11:03 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) zuuper
|
|
|
|
Dec 14 2007, 11:07 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
tzutze? alea ie tzutze? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) gagics, cin insepim colindatu`, breeee?
bigi o pus tzutzulici pi forum... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 11:08 PM
|
|
|
eu deja mi-am luat colinde, ca sa invat versurile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
wishes mi se pare mai mare. pot? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
|
Dec 14 2007, 11:10 PM
|
|
|
Da (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cat mai devreme ca sa avem timp sa strangem bani. Sper sa nu dea in noi cu prajituri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rectific: Primul "da" era pentru Maat. Al doilea vine si el pentru Fluturas numa' cand vad capuccino ul ala belea de belea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by Bacardi_Girl: Dec 14 2007, 11:12 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 06:39 AM |
|
|