IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 962 963 964 965 966 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Dec 15 2007, 12:09 AM
Post #9631

Musafir

BG (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Dec 15 2007, 11:56 AM
Post #9632

Musafir

Unde-i frenezia de ieri dimineata? Am deschis bucuroasa computerul, zic am ce lectura azi... si cand colo, pustiu? Toata lumea are ceva de facut in afara de mine? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Meg
post Dec 15 2007, 12:04 PM
Post #9633

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

neatza
abia am facut si eu ochi.. azi mergem la tunsulica.. si parca nu prea sunt asa convinsa, da' prietena mea nu accepta scuze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
cu matza.. nu poti sa ii scoti gherele, nu am auzit sa existe asa ceva. poti doar sa i le tai pana la partea roz, insa daca ea zgreapana, ar trebui sa gasesti o solutie pentru asta. ai putea sa pui ceva pe deasupra pamantului (vasului), ceva ca niste fan dat cu o solutie care ei nu ii place (sau cu lamaie, na), dar atentie sa nu ajunga la floare. se potoleste sigur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau cand o vezi acolo stropeste-o. o sa se invete. si a mea mi-a nenorocit o canapea, insa i-am luat sisal (asa se numeste) si a inceput sa il viziteze mai des decat relicva aia de canapea. aia trebuie aruncata, asa in hal a adus=o. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
cred ca e cam.. inuman sa le tii inchise in baie. sincer. se pot gasi solutii si fara sa le tii in cativa metri patrati.
now hev fun!

+Quote Post
lxn
post Dec 15 2007, 12:10 PM
Post #9634

Musafir

Si eu trebuie sa merg la tuns saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa ne spui ce tunsoare iti faci, Meg, poate imi dai si mie idei. Eu vreau niste scari ca al meu e drept si arata ca o maturica jos pentru ca se increteste un pic la varfuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Meg
post Dec 15 2007, 12:12 PM
Post #9635

Membru de Onoare

in scari vreau sa il fac si putin filat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . nu vreau sa ii mai tai din lungime.. am gasit niste poze de cand il aveam lung si (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . si oricum, domnul meu mi-a intrezis (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
mi se pare mie ca pot sa il umflu putin mai bine (al meu e fir fin si sta drept). o sa pun poze cand revin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Dec 15 2007, 12:19 PM
Post #9636

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

buna dimineataaa!!

+Quote Post
kalua
post Dec 15 2007, 12:21 PM
Post #9637

Musafir

sweet, io-s sagetator cu ascendent sagetator (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am o gramada de treburi de facut si n-am chef. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Dec 15 2007, 12:23 PM
Post #9638

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

si euuu, si mai trebuie sa si ies din casa. e ger la Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 15 2007, 12:26 PM
Post #9639

Musafir

Si la mine. Soare cu dinti. Am iesit pe balcon sa fumez o tigara si mai ca nu-mi mai simteam mana cand am intrat iar in casa.

+Quote Post
Meg
post Dec 15 2007, 12:31 PM
Post #9640

Membru de Onoare

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) chiar asa frig e?
n-am scos inca niciun deget sa vad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 962 963 964 965 966 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st December 2025 - 03:03 AM