![]() ![]() |
| lxn |
Dec 15 2007, 12:44 PM
|
|
Musafir |
E frig, 0 grade si iti cam ingheata tot ce nu-i acoperit.
Meg, asa vreau si eu, sa nu iau din lungime, pentru ca oricum m-am mai tuns si acum 2 saptamani dar acum mi-am amintit ca vreau si ceva scarite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Succes, sa-ti iasa faina tunsoarea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Dec 15 2007, 12:56 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
sarumana
data trecuta a iesit oke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Dec 15 2007, 03:15 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
si eu ma duc la tuns saptamana viitoare, ca dup-aia o sa plec la bunicul meu si nu ma intorc eu pentru un tuns (dar ma intorc pentru vaccinul lui phil (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ). asa ca de sarbatori sper sa am semnal la mobil, ca sa pot intra pe aici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Dec 15 2007, 03:46 PM
|
|
Musafir |
uuoooi ci ma doari capu' (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu am iesit dimineata cu cazelu....care a alergat de nebun prin zapada....si eu m-am bulgarit cu un dracalete de prin cartier (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma atacase dom'le! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) in afara de spalarea frigiderului nu am fost capabila de nic.n-am nici un chef! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
|
Dec 15 2007, 05:31 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
chiar asa mare e zapada domle?
la mine acasa cica e de juma de metru. da' asta nu o cred pana nu vad (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) am fost la tunssss imi place cum a iesit. pun poze mai acus, acum pun altele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
| lxn |
Dec 15 2007, 06:47 PM
|
|
Musafir |
Hai cu pozilii, sa ma inspir, ca maine poimaine merg si eu la bagat foarfeca in dansul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Dec 15 2007, 08:41 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Moa, asta cu dinsul e " made in iasi", sa moara jeta!
si mie-mi crapa capu... |
|
|
|
| lxn |
Dec 15 2007, 10:53 PM
|
|
Musafir |
Ce ai bre cu dansul? Ii si iel mandru ca iegzista (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cand iti trece capul, sa pui poze cu parul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Dec 16 2007, 02:04 AM
|
|
|
am facut niste poze, dar au iesit aiurea. ca le-am facut eu si era prea de aproape..
nu mai e nimeni pe aici? la vecini e party.. baremi de ar avea muzica, dar vorbesc si rad de .. nu pot sa adorm, maine iar ma trezesc tarziu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Dec 16 2007, 10:42 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Neateaaaaaaa!
Ningeeeeeee.... ninge ca-n povesti! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) O ciocolata pe zapada? (IMG:http://images.jupiterimages.com/common/detail/91/69/23036991.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st December 2025 - 02:59 AM |
|
|