![]() ![]() |
Dec 16 2007, 02:33 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
multumesc muuuult, kalua (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
|
Dec 16 2007, 03:33 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Inca o ciocolata fierbinte? (IMG:http://www.thenibble.com/zine/archives/images/Cocoa-recchiuti-250.jpg) Arata minunat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Dec 16 2007, 04:05 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
daaa, rozy, zovirax se cheama. am luat si eu, un tubuletz.. de'abia il vezi, 20 ron (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar al meu nu ma mai mananca macar.. mai e pe acolo, dar se pregateste de plecare. aleluia! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
am fost la cumparaturi si cand am iesit.. zapada si fulgi! fulgi din aia maaari! si frumosi! |
|
|
|
| rozy |
Dec 16 2007, 04:18 PM
|
|
Musafir |
mi s-a fisurat o teava la calorifer. just what i needed! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) si picura intr-una de ma scoate din sarite (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Dec 16 2007, 06:09 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
zapada si fulgi! fulgi din aia maaari! si frumosi! ninge si la mineeeeeee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) multumesc lu` rozel ca a trimis un sac si la mine (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) s-a asezat deja pe masini si sper sa se aseze si pe jos, ca n-am chef de...praf inghetat cu mocirla (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Dec 16 2007, 06:38 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
la noi e furtuna de zapada
bate vantul tare si ai senzatia ca ninge orizontal. Se anunta 40 de cm. Erau deja vreo 50-60 de saptamana trecuta sotul meu e plecat asa ca o sa fiu afara eu si cu lopata... ceva (multa) vreme. probabil mai pe seara sau maine-n zori merg sa povestesc cu ea |
|
|
|
Dec 16 2007, 08:05 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 12-December 07 From: Oahu, Hawaii Member No.: 2,825 |
Oh mmmm, ciocolata aia (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Eu abia mi-am facut cafeaua, m-au trezit pisicile din somn, nu au ce face si ma muscau de degetele de la picioare.
Imi amintesc cand incercam si eu sa dau zapada din curte, cainele alerga dupa mine, avea ce avea cu manusile mele, apoi incepea sa sape in zapada care o scoteam in strada cu un asa talent incat multa ajungea inapoi in curte. Aici bate un vant teribil, foarte tare si cred ca o sa ploua. Poate ploua 5 minute, pauza de 1 si apoi ploaie inca vreo ora. De-asta ma ploua mereu cand mergeam la munca, 2 minute departe de cladire, de la autobus pana inauntru, incepea sa ploua. |
|
|
|
Dec 16 2007, 09:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Hmm...ce m-a apucat pe mine acum trasul de timp cand am de invatat pt examen! Nu mi-am intrat inca in ritm, sunt foarte letargica..Ma deprima si vremea asta, pe care voi o ridicati la rangul de "poveste".. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa nu imi intru in ritm de-abia la sfarsitul sesiunii..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Dec 16 2007, 10:13 PM
|
|
Musafir |
Numai noi n-avem zapada, numai ger. Si se pare ca nu vin fulgii nici pana la Craciun.
|
|
|
|
Dec 16 2007, 10:31 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
ma bucura sa aud ca nu ninge acolo, kalua.
(n-are nicio treaba cu tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 05:57 PM |
|
|