![]() ![]() |
Dec 17 2007, 01:48 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
neatza acu?
leneselor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) eu am luat o pauza.. logic de forum:) invat de zor aici si parca tot nu o sa il iau.. ce hieroglife, Doamne.. voiam sa intreb fetele din B daca aveti idee pe unde gasesc un suport de bradut. as vrea sa ii fac o surpriza (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , numai ca nu stiu unde le-a pus.. am cumparat cateva globuri, beteala, numai ca sa nu il sun sa il intreb. cand vine de acasa vreau sa ramana cu gura cascata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cadou si asa nu stiu ce sa ii iau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) brico oare? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Dec 17 2007, 05:04 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
ia sa vedeti situatie...
sa vedeti cat de bine am picat inainte de sarbatori!! am nevoie de idei.. deci...primit oferta de mers la munte cu al meu iubit si niste la prieteni la o tipa la casa de la munte. buuun suna bine pana acum nu? partea interesanta acum vine... ii spun lu' rozy ca plec la munte...ea inceput scos ochi ca prefer sa ma duc la munte decat sa stau cu ea de rev. bun!! deja suna si mai bine... ii spun lu' al meu ca nu vreau sa o supar pe sor-mea si ca poate stam acasa...dupa o lunga discutie...am hotarat ca stam acasa. dar nu se termina aici!! dupa ce hotararea e luata...ii spun lu' al meu ca sper sa nu se supere...si incepe cu chestii de genul ca el nu se supara ca nu are dreptul....si ca daca s-ar supara pe cine ar interesa? si eu am ajuns in minunata situatie de nu sti ce sa fac. evident ca vreau sa stau si cu sor-mea si el e curu in sus... oricum as face nu e bine... ceva sugestii??? ca io ma dau cu capul de pereti,... |
|
|
|
Dec 17 2007, 05:11 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Da. explica-le ca amindoi sint importanti in viata ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa aibe toti intiietate, no matter what. Si fa revul in alta parte decit cele doua locatii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg, la praktiker aveau suporti de brad la vreo 20 de lei bucata daca imi amintesc eu bine. |
|
|
|
Dec 17 2007, 05:14 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
daaaa singura
|
|
|
|
Dec 17 2007, 05:20 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nu, nu singura. Negociaza, biziila, negociaza.
|
|
|
|
Dec 17 2007, 05:24 PM
|
|
|
ce sa negociez cand mi-au sarit amandoi in cap??
|
|
|
|
Dec 17 2007, 05:28 PM
|
|
|
Dragut. Asta pentru ca i-ai lasat... io urasc cind se apuca altii sa imi faca programul. Daca e programul meu, ilfac cum vreau eu, nu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Dec 17 2007, 05:33 PM
|
|
Musafir |
eu ti-am zis ca cedez...ca sa fie multumit si barbac-tu care "ma respecta".singurul lucuru care ai putea sa-l faci e sa mai scurtezi sederea la munte
oricum...o sa-mi fie mult mai usor sa iau unele decizii de acum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Dec 17 2007, 05:35 PM
|
|
|
ee uitati si voi atitudine....
a se citi ultima fraza a lu rozy!! imi este mult mai usor acum... |
|
|
|
| rozy |
Dec 17 2007, 05:40 PM
|
|
Musafir |
ultima fraza nu am scris-o ca pe un santaj subtil...eu nu mai trag de tine...te duci la munte...nu cumva sa-mi poarte cumnatelu pica...eu oricum am sa tin minte "afectiunea" cu care a vb la adresa mea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 02:19 PM |
|
|