![]() ![]() |
Dec 20 2007, 12:36 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Ala tu vrei sa ne pacalesti....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Dec 20 2007, 01:03 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Kalua, foarte frumusica esti in poza asta..nu mi te-as fi putut inchipui blonda..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iar seful tau zici ca e decupat dintr-un film! Foarte sexos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Im place ca ati intrat in spiritul Craciunului, coarnele de reni, caciulitele, pana si canapeaua e rosie..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte dragut! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| lxn |
Dec 20 2007, 02:00 AM
|
|
Musafir |
Cate noutati am ratat daca nu am intrat o zi pe forum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am fost prinsa cu ai mei, au venit de prin tari straine si am stat numai cu ei, apoi m-am ocupat de firma si tot asa, abia astept zilele de weekend si apoi Craciun sa lancezesc (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Gata, la somn cu mine ca-i 2. Noapte bunaaa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| rozy |
Dec 20 2007, 09:49 AM
|
|
Musafir |
'na dimineata.eu m-am dus la facultate de la 8 ca un erou..si profu nu a venit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) asa ca m-am carat frumusel..am fost in billa la un alt rand de cumparaturi(si tot e gol frigideru,damn it! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) acum tre sa fac juma de curatenie prin casa...apoi mai pe seara sa-mi defrisez picioarele (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
Dec 20 2007, 10:42 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
neatza!
am facut si eu ochi.. voiam sa ma duc de la 8 la scoala dar.. :-j |
|
|
|
| lxn |
Dec 20 2007, 11:25 AM
|
|
Musafir |
Neata... ce cursuri? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Noi nu mai facem azi si maine, ce bine ii... Eu's cam intoarsa pe dos de ieri, nu prea-mi arde de nimic si's intr-un stres continuu, desi se presupune ca ar trebui sa ma relaxez, sa ma bucur... cah!
Aaa, si inca ceva, n-am apucat sa cumpar cadourile de Craciun... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
Dec 20 2007, 11:36 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Buna dimineata,
Mi-e un somn de cateva zile tot tarziu m-am culcat si ziua pana pe la 12 sunt tare adormita. I need more (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) Si noi tre' sa luam brad naturel mie ala de plastic nu-mi place deloc inca n-am luat ca n-am ajuns. Mai tre' sa instalez si un XP azi si mi-e o lene de ma doare. |
|
|
|
Dec 20 2007, 12:06 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
buna dimineataaaaa!! azi am program de laundry. noi facem brad la tara. am vorbit cu tataitu` nostru si a zis ca ii da forma frumoasa la cel din curte, asa ca am scapat de o grija (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Dec 20 2007, 12:39 PM
|
|
Musafir |
buai s-a intamplat ceva...nush ce am facut...dar....imi apar post-urile altfel...adica..cand intru intr-un topic...imi arata primul post....dupa care mai jos o lista cu toata posturile...in ce zi si la ce ora au fost scrise....what's up? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Dec 20 2007, 12:53 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
e o buba la calculator. am patit-o si eu si mi-a explicat Di ce si cum. din pacate am uitat indicatiile, dar daca le gasesc pe mesagerie, ti le trimit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Later Edit: gasit. trimis PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30th December 2025 - 04:14 AM |
|
|