![]() ![]() |
| divi2007 |
Dec 22 2007, 11:59 AM
|
|
Musafir |
maat eu comanda de la quelle am anulat o cand m a sunat curierul
dupa 2 luni venise (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
Dec 22 2007, 12:09 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Sa-i ia naiba, divi, e de-a dreptul magarie... Poke, ati facut cumparaturile?
Forte, esti o norocoasa ca te duci acasa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Dec 22 2007, 01:29 PM
|
|
Musafir |
da. sper sa ajung cu bine ca e infiorator de polei pe unele portiuni de drum.
momentan ma "amuz" sa scriu felicitari de Craciun |
|
|
|
| kalua |
Dec 22 2007, 02:00 PM
|
|
Musafir |
forte, ochii cat cepele la drum si mers incet de tot pe portiunile cu polei, stii tu doar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La noi e ca-n basme, n-a nins, dar totul e acoperit cu bruma, feeric. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am fost la cumparaturi si mi s-a parut foarte frig, dar termometrul arata numai -5 grade. I-am cumparat si matzei cadoul de Craciun. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Magarie curata sa dureze o comanda la Quelle atat. Aici si o saptamana e mult. La doua luni ar fi fost de mult falimentari. |
|
|
|
| fortelady |
Dec 22 2007, 02:41 PM
|
|
Musafir |
si ce i-ai luat la mandra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Dec 22 2007, 02:59 PM
|
|
Musafir |
Giucarele. Mingile le-a prapadit prin casa, deci oricum ii trebuiau altele, plus inca cativa soricei diferiti.
|
|
|
|
| rozy |
Dec 22 2007, 05:57 PM
|
|
Musafir |
hielau.io sunt f zuparata....binutza mea nici la ora asta nu a intrat in romania(pleacata de ieri dimineata).nush ce naiba dureaza asa mult.cert e ca isi pierde programarea la coafor....si daca are mult ghinion pierde si propria-i petrecere de maine seara (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Dec 22 2007, 06:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna fetelor! Vad ca sunteti in focul pregatirilor de Sarbatori. Si eu la fel: azi am vopsit, am asamblat mobila de bucatatie, mi-am dat cu vopsea in par, dpret urmare a trebuit sa dau cu diluant si apoi miroseam toata a diluant. Chiar si acum dupa ce m-am imbaiat, tot simt numai miros de diluant (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sper ca pana in Ajun sa terminam si noi cu renovarea asta. Si apoi sa impodobim bradutul. Si daca mai ramane timp, sa gatesc cate ceva....desi ma indoiesc. Noroc cu mama!
Pana atunci insa, azi ma pregatesc sa ma duc la petrecerea firmei. Presimt un plictis de proportii (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) |
|
|
|
Dec 22 2007, 06:45 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Eu sunt la birou. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sefa, nu dai si tu o cafea buna, ca mor de somn si mai am o tona de lucru! |
|
|
|
Dec 22 2007, 06:53 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
rozy, daca vine cu masina, asteapta-te la o decalare de vreo 7=8=9 ore.. stie eu ce zice (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
noi plecam acasa.. cu catzel, purcel, in cazul nostru matza.. sa vedem cum mergem pe ceata asta. sa ne-auzim cu bine de acasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 10:11 PM |
|
|