![]() ![]() |
| kalua |
Dec 25 2007, 01:01 AM
|
|
Musafir |
Albi, ai avut tu presimtiri bune! Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc! Sa ne informezi cand stabiliti si chestii practice, data nuntii, etc.
Mie mi-au plecat colindatorii. A fost, ca intotdeauna, frumos si bine sa ne adunam cu toti si sa sarbatorim. |
|
|
|
Dec 25 2007, 01:10 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
aprpopo de magazine.. ne-am dus si noi pentru ultimele cumparaturi intr-un supermarket.. de fapt. un carrefour in miniatura, sa zicem.
mama ce mizerie, ce baxuri aruncate in colo si incoace', ce panarama.. oamenii aia chiar nu sunt interesati de locul in care lucreaza. treceau peste cartoane, peste produse cazute.. urat! mi-a parut rau ca nu am luat din bucuresti cele necesare! preferam sa stau la coada 2 ore decat sa umblu si sa caut printre relicvele alea! sa vedem unde mergem pentru aprovizionarea de anul nou.. poate in metro sau ceva mai rasarit.. |
|
|
|
Dec 25 2007, 12:23 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Craciun fericit, fetelor, sa aveti parte de un Mos gras si darnic care sa va puna tot ce va doriti sub bradutii vostri frmosi, sa va bucurati de familie si de toti cei dragi si sa rememorati clipele pure ale copilariei! (IMG:style_emoticons/default/newyear1.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
Geoo, la muuulti ani eladyz!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
|
| kalua |
Dec 25 2007, 12:51 PM
|
|
Musafir |
Craciun fericit! (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:style_emoticons/default/diomed.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Dec 25 2007, 01:01 PM
|
|
Musafir |
Meeeewi Christmaaaaas! (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif)
|
|
|
|
Dec 25 2007, 01:19 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Craciun fericit si cu sanatate, si linistit, cu multa dragoste si pace in sufletele voastre frumoase!
Lumina si belsug in case sa va aduca sarbatoarea Nasterii Domnului! Sarbatori frumoase ca voi va doresc! (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) (IMG:style_emoticons/default/craciun1.gif) (IMG:style_emoticons/default/wizard.gif) (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:style_emoticons/default/diomed.gif) (IMG:style_emoticons/default/santa1claus1.gif) (IMG:style_emoticons/default/newyear1.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Dec 25 2007, 01:21 PM
|
|
Musafir |
Craciun Fericit de la noi si de la motani+ catei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Dec 25 2007, 03:49 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
si de la montrealezi: Craciun fericit, mancati cu moderatie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si bucurati-va de zilele libere (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Dec 25 2007, 07:53 PM
|
|
Musafir |
Am o durere de cap de la mama ei (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| divi2007 |
Dec 25 2007, 08:27 PM
|
|
Musafir |
de la mancare kalua ca si pe mine m a duru azi nu sunt obisnuita sa mananc si sa stau fara sa fac nimic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 04:37 PM |
|
|