![]() ![]() |
| fortelady |
Dec 25 2007, 08:42 PM
|
|
Musafir |
io simt ca pocnesc de la atata mancare. o sa mananc probabil o foaie de salata si doo masline 2 l;uni de acum incolo ca sa imi revin la formele initiale
|
|
|
|
| kalua |
Dec 25 2007, 08:52 PM
|
|
Musafir |
Nu cred ca-i de mancare, n-am mancat mult zilele astea. Dar mi-am dat seama ca am baut azi foarte putina apa, acum recuperez si parca mi-e un pic mai bine.
Matza, de bine ce i-a adus Mosul o gramajoara de jucarele, a fugarit vreo ora o nuca prin casa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Dec 25 2007, 09:01 PM
|
|
Musafir |
alte jucarii pt matze: o bucata de staniol cocolosita, cate un dop de sticla si supremul rasfat, o lingurita pe care o zdrangane pe podea ca sa auda vecinii ca avem matze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Dec 25 2007, 09:52 PM
|
|
Musafir |
merry christmas.ho ho ho !
eu am o grama de treaba...stau la iubu meu de 2 zile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Dec 25 2007, 10:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Si eu am avut o durerere de cap de ieri seara pana azi pe la 5 cand mi-am dat cu crema din aia ce incalzeste zona de 3 ori ca ma durea la sinusuri si mi-a trecut. Zilele astea am fost la ski a fost super super maine luam o pauza. Am scapat si de gatit sa traiasca socara-mea ca n-am facut mancare.Maine poate fac iar un tort.
Sa aveti sarbatori cu pace in suflet si armonie. |
|
|
|
| kalua |
Dec 25 2007, 10:56 PM
|
|
Musafir |
Sa-ti fie de bine, rozy! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
forte, cu lingurita n-am prins-o, noi avem si rahat de mocheta pe jos in camere, celelalte sunt incercate. Dar azi s-a mai jucat vreo juma de ora in cada cu astupatoarea aia de inox rotunda si c-o tevusoara in mijloc. |
|
|
|
Dec 26 2007, 08:07 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Craciun fericit ladies!!!
Albi sa fie intr-un ceas bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.regencytrade.ro/upload/4rFqfxwPw1.jpg) |
|
|
|
Dec 26 2007, 10:00 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Craciun fericit,fetele! (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif)
Albi,felicitari!Va vazui pozele si sper sa ramai mereu asa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mie imi e dor de omu" meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by pokemon: Dec 26 2007, 11:52 AM |
|
|
|
Dec 26 2007, 12:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
helau fetele!!
am resit sa ne dam jos din pat!!! ieri am fost prin vizite pe la neamuri si acum ne ducem la real sa ne cumparam cate ceva ca maine plecam in munti!!! va multumesc tuturor pentru urari si sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!! va pup si va doresc Srbatori fercite cu cel putin atata bucurie cata am eu in suflet!! va pup si va iubesc1 PS. PT ANGEL!! NU mi-am dat seama ca am facut unul nou ca am intrat pe al meu si am dat add album si am banuit ca or sa intre tot acolo!! puuupp!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Dec 26 2007, 12:57 PM
|
|
Musafir |
Nu-i bai zano, las ca am rezolvat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
La ce munte pleci? Cat stai p'acolo? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 04:38 PM |
|
|