IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 994 995 996 997 998 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Dec 28 2007, 08:59 AM
Post #9951

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata fetelor. Eu sunt la munca. Si sper sa fie ultima zi pe anul asta cand muncesc.

In rest, pe mine Sarbatorile astea m-au obosit teribil. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) As dormi vreo trei zile asa, sa nu mai stiu de nimic.
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Dec 28 2007, 11:08 AM
Post #9952

Musafir

Neata dulcicilor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu's ferice ca astazi imi vad iubi-ul, dupa 1 zi de nevedere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pare mult cand am stat o vreme impreuna zilnic (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
In rest... m-am decis si eu ce fac de revelion, cu greu, desi n-am avut decat o optiune (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) O sa mergem la cumnata mea care are bebita in burtica, e in 8 luni si stam la remi si whist si sampanie impreuna. Anul trecut am facut tot cu ei la munte si inca un cuplu, tot rude d'ale cumnatului si a fost incredibil de frumos. O sa pun poze pe grup sa vedeti ce minunatie a fost!

L.E.: Gata, pus poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 28 2007, 12:46 PM
Post #9953

Musafir

Nice, unde ati fost la ce munte?
Eu sunt cam stresata ca plec maine la Moeciu, langa Brasov si eu nu prea sunt cu muntele, n-am mai fost de o gramada de ani. Nici haine de munte nu prea am si frigul ma cam ingrozeste. Nu mai zic de drumul pana acolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar pe de alta parte m-am saturat de revelioane in Tm pana peste cap. Sper sa fie ok

+Quote Post
rozy
post Dec 28 2007, 03:30 PM
Post #9954

Musafir

'na ziua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am mai dat si eu pe acasa...am pus rapid de un tort....astept sa-mi vina iubu (e plecat la ITP)...sorelina a plecat la munte....i have to...babasit and dogsit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
divi2007
post Dec 28 2007, 04:07 PM
Post #9955

Musafir

sal girls am o zi de cocos rau de tot

1 de dimineata mi s a inflamat gingia si ma doare culmea nu stiu daca e de la dinte sau nu sau macar de la care dinte
2 nu am apa si am atata de lucru
3o stare naspa.........

+Quote Post
lxn
post Dec 28 2007, 05:01 PM
Post #9956

Musafir

Angel, am fost la Rasnov-Bran, am inchiriat o viluta cu 3 camere si bucatarie, 2 bai si un living, micuta, cocheta si pret super. Am prins o ninsoare ca-n povesti, dupa cum s-a vazut, a fost de vis. Sper din suflet sa merg iar acolo la anul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
E foarte frumos la Moeciu, iar haine de munte nici eu n-am avut. Insa, daca ai timp, ia-ti o pereche de pantaloni de fas, cu material din acela molicel pe interior si nu-ti mai trebuie altceva. Sunt ideali la frig, merg cu orice pulover, se curata usor. Eu nu am, insa cu prima ocazie din aia imi iau!

+Quote Post
roxanica10
post Dec 28 2007, 08:44 PM
Post #9957

Musafir

Angelu', sunt aproape gata cu bagajele. Nu stiu de ce ma apuca un stres inainte sa fac bagaje. Ma bucur ca n-a trebuit sa calc prea mult, c-am inteles c-avem fier de calcat pe acolo.
M-am probat cu pantalonii de ski de anul trecut si evident ca stau ca pe gard pe mine, dar nu-i bai. Acum n-o sa-mi mai cumpar altii, mai ales, ca nici nu stiu sigur daca vom schia ori ba.

Divi, gandeste pozitiv, ca sa atragi binele.
Lxn, te-ai vazut cu iubitul?

+Quote Post
lxn
post Dec 28 2007, 08:57 PM
Post #9958

Musafir

Da, Roxi, sunt la el acasica acum, ce bine e (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Iti doresc distractie placuta la munte si sa faci poze frumoase, sa simt si eu un pic de munte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Dec 28 2007, 09:31 PM
Post #9959

Musafir

Multumesc. O sa fac si poze.
Eu il astept pe al meu sa vina acasa, ca-i la mami, ii repara calculatorul. Maica-mea s-a virusat dupa 2 zile de stat pe net. Nici nu i-a luat prea mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
angeldust
post Dec 28 2007, 11:23 PM
Post #9960

Musafir

Rox, eu nici la ora asta nu mi-am facut bagajele si mai tre sa ma spal si pe cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Drum bun iti doresc si sper sa ne vedem cu bine pe acolo prin Poiana (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Noi cred ca o sa ajungem cam tarziu...ma gandesc ca facem vreo 7 ore, acu depinde si cum e drumul.
In rest...eu va doresc de acum un an nou fericit si dixtractie maxima pe la reveluri!
Besos!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 994 995 996 997 998 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 12:42 PM