![]() ![]() |
Dec 28 2007, 08:59 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata fetelor. Eu sunt la munca. Si sper sa fie ultima zi pe anul asta cand muncesc.
In rest, pe mine Sarbatorile astea m-au obosit teribil. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) As dormi vreo trei zile asa, sa nu mai stiu de nimic. |
|
|
|
| lxn |
Dec 28 2007, 11:08 AM
|
|
Musafir |
Neata dulcicilor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu's ferice ca astazi imi vad iubi-ul, dupa 1 zi de nevedere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pare mult cand am stat o vreme impreuna zilnic (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) In rest... m-am decis si eu ce fac de revelion, cu greu, desi n-am avut decat o optiune (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) O sa mergem la cumnata mea care are bebita in burtica, e in 8 luni si stam la remi si whist si sampanie impreuna. Anul trecut am facut tot cu ei la munte si inca un cuplu, tot rude d'ale cumnatului si a fost incredibil de frumos. O sa pun poze pe grup sa vedeti ce minunatie a fost! L.E.: Gata, pus poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Dec 28 2007, 12:46 PM
|
|
Musafir |
Nice, unde ati fost la ce munte?
Eu sunt cam stresata ca plec maine la Moeciu, langa Brasov si eu nu prea sunt cu muntele, n-am mai fost de o gramada de ani. Nici haine de munte nu prea am si frigul ma cam ingrozeste. Nu mai zic de drumul pana acolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar pe de alta parte m-am saturat de revelioane in Tm pana peste cap. Sper sa fie ok |
|
|
|
| rozy |
Dec 28 2007, 03:30 PM
|
|
Musafir |
'na ziua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am mai dat si eu pe acasa...am pus rapid de un tort....astept sa-mi vina iubu (e plecat la ITP)...sorelina a plecat la munte....i have to...babasit and dogsit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| divi2007 |
Dec 28 2007, 04:07 PM
|
|
Musafir |
sal girls am o zi de cocos rau de tot
1 de dimineata mi s a inflamat gingia si ma doare culmea nu stiu daca e de la dinte sau nu sau macar de la care dinte 2 nu am apa si am atata de lucru 3o stare naspa......... |
|
|
|
| lxn |
Dec 28 2007, 05:01 PM
|
|
Musafir |
Angel, am fost la Rasnov-Bran, am inchiriat o viluta cu 3 camere si bucatarie, 2 bai si un living, micuta, cocheta si pret super. Am prins o ninsoare ca-n povesti, dupa cum s-a vazut, a fost de vis. Sper din suflet sa merg iar acolo la anul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
E foarte frumos la Moeciu, iar haine de munte nici eu n-am avut. Insa, daca ai timp, ia-ti o pereche de pantaloni de fas, cu material din acela molicel pe interior si nu-ti mai trebuie altceva. Sunt ideali la frig, merg cu orice pulover, se curata usor. Eu nu am, insa cu prima ocazie din aia imi iau! |
|
|
|
| roxanica10 |
Dec 28 2007, 08:44 PM
|
|
Musafir |
Angelu', sunt aproape gata cu bagajele. Nu stiu de ce ma apuca un stres inainte sa fac bagaje. Ma bucur ca n-a trebuit sa calc prea mult, c-am inteles c-avem fier de calcat pe acolo.
M-am probat cu pantalonii de ski de anul trecut si evident ca stau ca pe gard pe mine, dar nu-i bai. Acum n-o sa-mi mai cumpar altii, mai ales, ca nici nu stiu sigur daca vom schia ori ba. Divi, gandeste pozitiv, ca sa atragi binele. Lxn, te-ai vazut cu iubitul? |
|
|
|
| lxn |
Dec 28 2007, 08:57 PM
|
|
Musafir |
Da, Roxi, sunt la el acasica acum, ce bine e (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Iti doresc distractie placuta la munte si sa faci poze frumoase, sa simt si eu un pic de munte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Dec 28 2007, 09:31 PM
|
|
Musafir |
Multumesc. O sa fac si poze.
Eu il astept pe al meu sa vina acasa, ca-i la mami, ii repara calculatorul. Maica-mea s-a virusat dupa 2 zile de stat pe net. Nici nu i-a luat prea mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
|
| angeldust |
Dec 28 2007, 11:23 PM
|
|
Musafir |
Rox, eu nici la ora asta nu mi-am facut bagajele si mai tre sa ma spal si pe cap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Drum bun iti doresc si sper sa ne vedem cu bine pe acolo prin Poiana (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Noi cred ca o sa ajungem cam tarziu...ma gandesc ca facem vreo 7 ore, acu depinde si cum e drumul.
In rest...eu va doresc de acum un an nou fericit si dixtractie maxima pe la reveluri! Besos! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 12:42 PM |
|
|