![]() ![]() |
Dec 28 2007, 11:24 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Si tie la fel Angel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ne vedem cu bine in noul an, pe care ti-l doresc mai bun decat asta.
|
|
|
|
| divi2007 |
Dec 28 2007, 11:37 PM
|
|
Musafir |
in sfarsit a venit apa
ce stupid sunt dupa ce toata ziua am crezut ca am probleme cu maseaua de fapt am o bubita nu stiu de la ce cred ca de la rosie mama mea e dezastru la calc pana ajunge cu mouse ul dintr o parte in alat ii trebuie ceva timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) roxanica ai drepatate cu gandirea pozitiva dar parca in ultimul nu ma mai pot gandi la nimic asta pt ca in ianuarie astept sa mi se rezolve o problema si inca nu stiu daca se va intampla si parca numai la aia imi sta gandul de ar trece mai repede timpul o sa ma bucur sau o sa ma plang tot la voi daca va fi cazul ca in mine nu o sa pot tine This post has been edited by divi2007: Dec 28 2007, 11:39 PM |
|
|
|
Dec 29 2007, 02:48 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Distractie maxima fetelor la munte! Si eu am avut propuneri la munte dar...poate o sa ma duc dupa Rev. Dar pana atunci sa va bulgariti si sa schiati si pt mine!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Dec 29 2007, 02:55 AM
|
|
Musafir |
Eu am fost azi (de fapt ieri) la munte, dar n-am avut vreme sa ma ocup de el. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stiti voi povestea mea cu Egiptul, Mr. kalua vine alaltaieri parca cu ziaru-n dinti si mi-l baga sub nas, sa citesc ca Sarkozy cu Carlita lui sunt in Egipt, prima data au vizitat Valea Regilor si apoi au dat fuga la Sharm El Sheikh. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angel si roxanica, petrecere frumoasa, sa alunecati cu bine in noul an (vorba neamtului) si sa ne-auzim aici dupa vacanta! |
|
|
|
Dec 29 2007, 03:46 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Roxi si angel distractie placuta. Inspirati si pt mine niste aer de munte romanesc. aaah ce dor imi e!
|
|
|
|
Dec 29 2007, 10:16 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Uooof,vreau si eu la munte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( dar cum domnul meu lucreaza,cred ac abea dupa sesiune o sa ajungem (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Va pupic,gajice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| lxn |
Dec 29 2007, 04:11 PM
|
|
Musafir |
Si eu vreau la munte, poke! Asa sufar dupa revelionul de anul trecut, o sa ttot suspin.
Angel, Roxi si celor care merg sau nu la munte, eu va urez sa aveti parte de o sarbatoare minunata, plina de veselie si artificii multe si sa intrati in noul an cu optimism si speranta in suflet, sa va mearga bine si sa fiti sanatoase tun, ca asta-i the most important thing! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Dec 29 2007, 05:27 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
salutare
am trecut sa va salut si sa va spun La muti ani! pentru 2008.. nu stiu daca mai apuc sa mai intru, avand in vedere ca maine plecam spre munte de dimineta. si nu o sa avem net cu siguranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper sa avem zapada in schimb.. si voie buna. ceea ce va doresc si voua! un an nou mai bun! si sanatate multa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| kalua |
Dec 29 2007, 05:56 PM
|
|
Musafir |
La noi e azi foehn, se vad muntii atat de aproape, zici ca-i poti atinge cu mana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Dec 29 2007, 06:01 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ce frumos, Kalua... La Multi ani, megule!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 12:42 PM |
|
|