IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 995 996 997 998 999 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Dec 28 2007, 11:24 PM
Post #9961

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Si tie la fel Angel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ne vedem cu bine in noul an, pe care ti-l doresc mai bun decat asta.
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Dec 28 2007, 11:37 PM
Post #9962

Musafir

in sfarsit a venit apa

ce stupid sunt dupa ce toata ziua am crezut ca am probleme cu maseaua de fapt am o bubita nu stiu de la ce cred ca de la rosie

mama mea e dezastru la calc pana ajunge cu mouse ul dintr o parte in alat ii trebuie ceva timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

roxanica ai drepatate cu gandirea pozitiva dar parca in ultimul nu ma mai pot gandi la nimic asta pt ca in ianuarie astept sa mi se rezolve o problema si inca nu stiu daca se va intampla si parca numai la aia imi sta gandul de ar trece mai repede timpul

o sa ma bucur sau o sa ma plang tot la voi daca va fi cazul ca in mine nu o sa pot tine

This post has been edited by divi2007: Dec 28 2007, 11:39 PM

+Quote Post
Cindy
post Dec 29 2007, 02:48 AM
Post #9963

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Distractie maxima fetelor la munte! Si eu am avut propuneri la munte dar...poate o sa ma duc dupa Rev. Dar pana atunci sa va bulgariti si sa schiati si pt mine!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 29 2007, 02:55 AM
Post #9964

Musafir

Eu am fost azi (de fapt ieri) la munte, dar n-am avut vreme sa ma ocup de el. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stiti voi povestea mea cu Egiptul, Mr. kalua vine alaltaieri parca cu ziaru-n dinti si mi-l baga sub nas, sa citesc ca Sarkozy cu Carlita lui sunt in Egipt, prima data au vizitat Valea Regilor si apoi au dat fuga la Sharm El Sheikh. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Angel si roxanica, petrecere frumoasa, sa alunecati cu bine in noul an (vorba neamtului) si sa ne-auzim aici dupa vacanta!

+Quote Post
Cleo
post Dec 29 2007, 03:46 AM
Post #9965

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxi si angel distractie placuta. Inspirati si pt mine niste aer de munte romanesc. aaah ce dor imi e!

+Quote Post
Philia
post Dec 29 2007, 10:16 AM
Post #9966

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!
Uooof,vreau si eu la munte (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( dar cum domnul meu lucreaza,cred ac abea dupa sesiune o sa ajungem (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Va pupic,gajice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 29 2007, 04:11 PM
Post #9967

Musafir

Si eu vreau la munte, poke! Asa sufar dupa revelionul de anul trecut, o sa ttot suspin.

Angel, Roxi si celor care merg sau nu la munte, eu va urez sa aveti parte de o sarbatoare minunata, plina de veselie si artificii multe si sa intrati in noul an cu optimism si speranta in suflet, sa va mearga bine si sa fiti sanatoase tun, ca asta-i the most important thing!

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Meg
post Dec 29 2007, 05:27 PM
Post #9968

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

salutare
am trecut sa va salut si sa va spun La muti ani! pentru 2008.. nu stiu daca mai apuc sa mai intru, avand in vedere ca maine plecam spre munte de dimineta. si nu o sa avem net cu siguranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sper sa avem zapada in schimb.. si voie buna. ceea ce va doresc si voua!
un an nou mai bun! si sanatate multa!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 29 2007, 05:56 PM
Post #9969

Musafir

La noi e azi foehn, se vad muntii atat de aproape, zici ca-i poti atinge cu mana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 29 2007, 06:01 PM
Post #9970

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ce frumos, Kalua... La Multi ani, megule!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 995 996 997 998 999 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 12:42 PM