![]() ![]() |
| roxanica10 |
Dec 29 2007, 06:46 PM
|
|
Musafir |
Dragutelor, am trecut sa va salut si sa va spun c-am ajuns cu bine dupa vreo 5 ore pe drum, drum de maxim 3 ore in mod obisnuit. A fost nebunie in zona Comarnic-Sinaia-Busteni. Suntem in inima muntilor pe un drum cu zapada, chiar am crezut ca o sa ramanem blocati in incercarea noastra de a gasi pensiunea.
E un derdelus super ok chiar langa noi. Asa ca nu trebuie sa fac prea multi pasi ca sa ma dau pe gheata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Pensiunea arata f bine si mancarea e buna si arhi-suficienta. Sa vedem acum cum ne simtim cu noul grup. Angelu' sper sa ajungeti cu bine si voi la destinatie! Multumesc fetelor pentru urari. Cleo o sa inspir o tona de aer si pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kalua, chiar ma gandeam eu ieri pe unde ai disparut. Vestea nasoala e ca n-am net in camera, asa ca nu voi intra atat de des. In plus de asta pica tot timpul. Va pupic si distractie placuta tuturor fie ca pleaca ori ba la munte! |
|
|
|
Dec 29 2007, 06:53 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Distractie placuta,fetele!
Eu anul asta acasa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ma papa patul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| kalua |
Dec 29 2007, 07:03 PM
|
|
Musafir |
roxanici, ce frumos ca ne dai raportul de acolo! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Distractie maxima!
|
|
|
|
| lxn |
Dec 29 2007, 07:55 PM
|
|
Musafir |
Intr-adevar frumos! Ma simt acolo, pe derdelus si parca vine miros de vin fiert... simti, Kalua?
|
|
|
|
Dec 30 2007, 12:08 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Buna dimineata
Trec si eu repede sa va salut! Va urmaresc mereu, doar ca nu am mai scris! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Distractie maxima fetelor care sunt plecate si asteptam sa ne povestiti cum e acolo! |
|
|
|
Dec 30 2007, 12:10 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 39 Joined: 7-October 07 Member No.: 2,371 |
LA MULTI ANI TUTUROR ! Anul 2008 sa vina numai cu bucurii, cu sanatate, pace in suflete si realizari pe toate planurile. LA MULTI ANI !
|
|
|
|
Dec 30 2007, 12:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Neata!
Eu ma plictisesc de mor aici si sunt suparata fleasca,pentru ca,prietenele mele ,brusc,nu mai au timp de mine. Ma enerveaza falsitatea asta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Macar sa imi zica in fata ca au alte planuri,nu sa ma vrajeasca ca pe proasta! |
|
|
|
| lxn |
Dec 30 2007, 12:45 PM
|
|
Musafir |
Gata, poke, nu-ti strica ultimele zile din an (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Uite, iti ofer o ciocolata calda de incurajare, si nu uita, prietenele de pe elady au mereu timp de tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Dec 30 2007, 12:52 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Neata! Eu ma plictisesc de mor aici si sunt suparata fleasca,pentru ca,prietenele mele ,brusc,nu mai au timp de mine. Ma enerveaza falsitatea asta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Macar sa imi zica in fata ca au alte planuri,nu sa ma vrajeasca ca pe proasta! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Nu fi suparici!!!! |
|
|
|
Dec 30 2007, 01:02 PM
|
|
|
Ehhh ....incerc sa nu imi stric cheful de viata.Dar nu prea poci.
Ma uit acum la avionul care a accidentat masina aia.Numa in Romania se intampla asta |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 10:47 AM |
|
|