![]() ![]() |
| divi2007 |
Dec 30 2007, 01:07 PM
|
|
Musafir |
sal fetele
eu sunt happy ca am papat piftie cu mamaliguta e asa de buna (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) poke (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ne ai pe noi |
|
|
|
Dec 30 2007, 01:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Pai divi sa stii ca altfel nu stiu ce m-as fi facut (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Sa va spui un secret?Al meu a intrat si el de cateva ori sa vada de ce sunt eu asa prinsa aci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) As papa si eu niste mamaliguta.Sa vad cum o imbarlig pe maica-mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LE:Doamne-dumnezeule ce miros vine de la vecina de sub mine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Are aceasta femeie niste maini magiceeee.Zau ca imi vine sa cobor si sa bat la usa sa cer si eu o bucata din prajitura pe care o mestereste (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by pokemon: Dec 30 2007, 01:17 PM |
|
|
|
| kalua |
Dec 30 2007, 01:58 PM
|
|
Musafir |
Poke, pai ia fa-i o vizita vecinei, cica s-o feliciti de Anul Nou. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si ce verdict a dat domnul tau in legatura cu noi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu citesc si bag cafea buuuuna-buna la greu in mine. |
|
|
|
Dec 30 2007, 02:14 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Poke nu mai fi suparata (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Poate asa vezi care sunt cu adevarat prietenele tale.Mi-ai facut parca si mie pofta de o cafea kalua, asa cum o lauzi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum, vreau si eu sa va urez de pe acum distractii pe cinste si un An Nou frumos si cu vesti bune! |
|
|
|
Dec 30 2007, 02:40 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
|
|
|
|
Dec 30 2007, 05:05 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Poke, si eu am observat asta, dupa ce am intrat la facultate (ma refer la vechii prieteni), treptat toata lumea a inceput sa isi vada de viata proprie, au luat-o in alte directii, s-au pierdut multe prietenii sau in orice caz nu mai e deloc cum era inainte. Imi e dor cateodata de vechile timpuri..
Invidiez baietii, sunt mult mai uniti si stiu sa se distreze mult mai bine. Cateodata prefer sa petrec timpul cu ei. Multe fete isi trantesc cate o relatie serioasa si...gata, eu nu pot fi asa. |
|
|
|
Dec 30 2007, 06:08 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Am fost in vizita la o matusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa nu mai mor in casa.Sangele apa nu se face (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
BG sa stii ca ai dreptate.Deja,dupa juma de an vad ca s-au cernut multe.Pana la urma asta e.Dar imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kalua,i-au placut unele subiecte si n-a putut sa nu se abtina sa nu rada la topicul cu epilat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu stiu cum a nimerit tocmai acolo ca am cautat si eu apoi de mi -au sarit capacele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar per total ne-a laudat si a zis ca el nu mai intra ca sunt "treburi de muieri".A mai vizitat,de atunci,unele topicuri ca i le-am dat eu cu trimitere directa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| roxanica10 |
Dec 30 2007, 07:16 PM
|
|
Musafir |
Poke, eu nu prea-l las pe al meu sot sa-si bage nasul pe aici. Ma simt mai bine asa. Desi el le stie f bine pe fetele de la Monti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , pentru ca-i imposibil sa nu mai spun cate o chestie de acolo.
Asa...si sa revenim cu raportul pe ziua 2: m-am dat cu lopatica pe derdelus de mi-a venit rau. Ma doare fundul acum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Am urcat cu telescaunul din Sacele undeva...nu stiu cum se numeste exact si era o pustietate: cativa schiori din cand in cand si tot grupul nostru, care-i maricel. Si-am coborat pe jos, pe fund, cu lopata...deci in toate felurile. Am avut parte de niste peisaje superbe si mi-a placut tare mult ca n-a fost aglomerat. Cand ma gandesc ca f aproape in Poiana, lumea se calca in picioare....asta e. Adevarul ca partia de aici nu era amenajata si e destul de dificila, probabil de asta nu se inghesuie lumea. Am vorbit si cu Angelu', care a ajuns cu bine. Ne tot chinuim sa ne vedem si sper sa si reusim. Al meu sot e cam temator sa mai miste masina din loc. Aici la pensiune, suntem in inima muntelui si toate drumurile sunt problematice. Ii e frica ca nu ne mai putem intoarce inapoi. Nu avem nici cauciucuri de iarna sau lanturi; dar eu cu Angelu' tot ma vad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ca sa intelegeti ideea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Dragutelor, va doresc de pe acum sa petreceti bine de tot de Revelion;' nu stiu daca mai apuc sa intru maine si vreau sa nu uit de urari: Sa aveti un An Nou Fericit si Implinit si oameni faini in preajma voastra! |
|
|
|
| kalua |
Dec 30 2007, 07:40 PM
|
|
Musafir |
Aoleu, roxanico, mie mi se pare ca v-ati hazardat fara macar cauciucuri de iarna la munte, aveti mare grija mai ales cand mergeti la vale (de multe ori nici cauciucurile de iarna nu ajuta)! Acum imi fac griji din cauza asta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Petrecere frumoasa maine seara si-un an nou bun, cu multe realizari (si una majora!)! |
|
|
|
Dec 30 2007, 07:47 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Poke, ce linkuri i-ai trimis? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Roxi, ce dragut! Va intalniti pt prima oara? Dar aveti mare grija cu drumurile astea si zapada!! Petrecere frumoasa va doresc si eu!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 08:50 AM |
|
|