IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 998 999 1000 1001 1002 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Dec 31 2007, 12:37 AM
Post #9991

Musafir

Draga Kalua, te rog nu-ti mai face griji ca ne descurcam noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cand am vazut cata zapada e aici, am ramas placut surprinsi ca pe tot drumul Sinaia-Azuga-Busteni-Predeal era drumul super curat. Mersi de urari si sa dea Domnu' sa se intampla si realizarea aia. Apropo, suntem in grup vreo 3 fete care ne dorim acelasi lucru, iar o alta tipa e deja graviduta in 6 luni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Iti doresc si tie o petrecere reusita in familie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sweet, da...ar fi pentru prima oara, daca reusim sa ne vedem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
fantasy
post Dec 31 2007, 12:42 AM
Post #9992

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxanica tu esti in acelais loc in care e si fratele meu de Revelion.asa ca daca vezi pe partie zilele astea un grup de pustani de 19-20 de ani care urla si fac ca dementii..sa sti de unde provin.El nu are cine stie ce cazare,nu a platit nici mult si se astepta sa fie asa,dar ei s-au dus mai mult pentru distractie

+Quote Post
Philia
post Dec 31 2007, 11:30 AM
Post #9993

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!
Roxanica imi inchipui ce peisaje sunt acolo (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Fetele va urez si eu un an nou numai cu bucurii,impliniri si fericire! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

+Quote Post
divi2007
post Dec 31 2007, 12:45 PM
Post #9994

Musafir

sa ne aduci poze roxanica (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

la mine nici urma de zapada (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ma duc sa iau cadou pt soacra mea (IMG:style_emoticons/default/spider.gif) fac revelionu cu ea (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)

+Quote Post
fantasy
post Dec 31 2007, 01:52 PM
Post #9995

Doar eu..

From: Peste tot..
Member No.: 120

Auuuuu Divi cu ce-ai gresit de ai o asemenea pedeapsa? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 31 2007, 02:11 PM
Post #9996

Musafir

Numai cu soacra ta? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Sa-ti urez distractie placuta? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 31 2007, 02:15 PM
Post #9997

Musafir

Am fost la cumparaturi la magazinul cu delicateturi si a dat un mosulica peste mine, mi-a povestit de toate. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Mr. kalua a fost la cumparaturi la magazinul normal, o fetita de 11-12 ani l-a agatat (mai zice ca era si frumusica), i-a zis ca-l cunoaste de undeva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si au conversat despre un produs si pretul lui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu gresesc cu ceva. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Fanny
post Dec 31 2007, 03:54 PM
Post #9998

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) kalua...fiecare cu admiratorii lui.
Poate la anul il agata pe el o batranica si pe tine un pustiulica de cativa anisori. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

PS: La multi ani tuturor, sa aveti o petrecere pe cinste si sa intrati in nou an zambind. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 31 2007, 04:22 PM
Post #9999

Musafir

La noi ningeeeee! A inceput modest, dar acum curg niste fulgi imensi si pufosi din cer. Si se pune, circulatie pe strazi nu prea mai este, toate magazinele s-au inchis. Macar Revelionul sa fie alb daca Craciunul nu.

+Quote Post
Cindy
post Dec 31 2007, 04:42 PM
Post #10000

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hmm Kalua, o fi fost o prietena a fiicei voastre..lol (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

In ziua dintre ani eu va doresc tuturor eladyz sa va distrati foarte bine in noaptea asta, la muulti ani, iar Noul An sa va intampine si sa va aduca multa dragoste, fericire, sanatate si in general toate lucrurile frumoase din lume!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 998 999 1000 1001 1002 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 08:51 AM