IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ati putea purta hainele "predecesoarei" ?, V-ati putea imbraca cu hainele cumparate, ba chiar purtate, de catre f
Diana.
post Jun 5 2008, 12:18 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ideea topicului mi-a venit citind ce spune Monica Columbeanu in ultimul numar din Tango (iunie 2008).
Care articol mai e si in sectiunea Diva tango sub numele... Monica - Woman in Love (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Citez
<<Nu m-a deranjat sa port hainele cumparate pentru Blanche. E adevarat ca pantalonii ei nu-mi veneau. Imi erau scurti si largi. >>

Blanche si-a recunoscut, stupefiata, blanurile si inelele in fotografiile in care apare Monica Gabor. Dupa ce Blanche si Irinel s-au despartit, omul de afaceri si-a luat inapoi frumusel toate atentiile pe care i le facuse frumoasei fete si... le-a refolosit, daruindu-le Monicai, ca doar nu era sa cumpere alte tinute si bijuterii, nu-i asa? Inclusiv inelul de logodna cu care se mandreste acum Monica a apartinut odinioara lui Blanche, fusese cadoul de ziua de nastere pentru Blanche (implinea 20 de ani).

Intrebarea mea este:
V-ati putea imbraca cu hainele cumparate, ba chiar purtate, de catre fosta iubita a partenerului actual de viata?
Ati putea purta hainele, v-ati putea folosi de cadourile cumparate initial pentru "predecesoare" ?

FOTO: Frumoasa Blanche, posesoarea initiala a hainelor luate la purtat "second-hand" de catre Monica.
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/blanche.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Jun 5 2008, 12:30 PM
Post #2

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Niciodata!!! Le'as face pachet si le'as da de pomana, ca nu'mi place sa arunc!

Nu cred ca ar spune cineva ca da sau nah mai stiu eu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu vad un motiv plauzibil pentru care ai accepta sa imbraci hainele fostei, nici daca te nimeresti la el acasa plouata si gasesti in dulap imbracamintea fostei...eu una as prefera hainele lui decat ale ei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Bani exista, magazine cu imbracaminte de dama exista...respect fata de tine insuti exista...in rest no comment (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Cat despre doamna Monica sa faca bors din ciorba ei ca altceva nu prea vad sa o duca mintea... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 5 2008, 12:42 PM
Post #3

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

In primul rand mi s-ar parea foarte ciudat ca actualul partener sa ia inapoi cadourile date unei foste si sa le mai si pastreze ?!? (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) Asta mi-ar spune multe despre cat de barbat este. Nu cred ca le-as arunca, nici nu le-as da de pomana...as zbughi-o pe usa in secunda doi!

+Quote Post
kalua
post Jun 5 2008, 12:46 PM
Post #4

Musafir

Eu nu stiu de Blanche, Monica & Co, dar cred ca problema ar trebui pusa altfel: daca cineva pana acum nu si-a putut permite decat imbracaminte de firme normale, de-al de Mango, Zara si dintr-astea si-ar gasi in dulapul fostei numai lucruri de designeri, lucruri la care a suspinat vazundu-le prin reviste, iar acum le-ar putea avea, chiar daca purtate de "raposata"? Si sa-i mai si vina ca turnate? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu personal nu le-as purta, dar nici nu stiu ce-as face cu ele, poate as incerca sa le dau inapoi fetei fara sa stie el sau le-as vinde si din banii capatati mi-as lua o piesa de rezistenta? habar n-am.
In orice caz mi-ar da foarte mult de gandit faptul ca el i-a cerut inapoi hainele, ce mitocan!

+Quote Post
Cleo
post Jun 5 2008, 12:49 PM
Post #5

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Daca n-ar fi exemplul asta as zice "cine naiba ar face asa ceva?"

poate nu i l-ea dat el ci le-a cerut ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum ce surpiza placuta as fi facut cuiva cu hainele astea cu etichete rasunatoare. mmmm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
si-apoi as fi facut ce zice Athea

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2008, 12:49 PM
Post #6

Fondator eLady.ro

Nu-i veneau, ca actuala doamna a lasat sa se inteleaga usor ironic, printre rinduri, ca predecesoarea era scunda si grasa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
In poza, miliardarul cu nevastă purtatoare de second-hand
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/hahahaha.jpg)

+Quote Post
Cleo
post Jun 5 2008, 12:51 PM
Post #7

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

poate conditia sa stai in casa cu irinel vine cu tot folosirea hainelor existente in garderoba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...daca tot a cheltuit banii pe ele ... what the heck? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2008, 12:56 PM
Post #8

Fondator eLady.ro

Si eu la fel. Daca eram eu in locul ei ii trajeam doua peste ochi, il imbracam pe el cu boafele si dupa aia plecam in lumea mea!

.. Iar daca e sa fiu rautacioasa cu adevarat, nu poci pentru ca sa nu ma intreb daca doamna actuala o fi preluat si "zestrea" de lenjerie intima, aka chilotii fostei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 5 2008, 12:57 PM
Post #9

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

fenomenal domnule!!!
dar la cati bani are omu' asta, chiar nu isi permitea sa-i cumpere haine special pentru ea?
cat despre ea, ca a acceptat, e venita de unde e venita, saraca lipita, si s-a ajuns acum! poarte tot ce i se da fara sa comenteze, pentru ca ii e teama ca ar putea sa piarda chiar si secod hand-urile!
oare un halat de baie nu io fi dat? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
eu as fi deranjata numai de faptul ca inca le mai are! da' sa le mai si port?
pai ca ce chestie ai tu haine de-ale fostei acasa? te mai imbraci cu ele cand ti se face dor?lasa ca-ti dau io o pereche de tanga si simte-te bine baby boy!!

+Quote Post
Altheea
post Jun 5 2008, 01:00 PM
Post #10

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Dar nu esti rautacioasa deloc, Maat! Daca inelul de logodna era second...acu' ce mai conteaza niste banali chiloti, zau asa!

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:34 PM