IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ati putea purta hainele "predecesoarei" ?, V-ati putea imbraca cu hainele cumparate, ba chiar purtate, de catre f
lxn
post Jun 5 2008, 01:03 PM
Post #11

Musafir

Ptii, Doamne! Auzisem eu ca Donjuan-ul Romaniei ia cadourile inapoi de la gagicile dumnealui (se vehiculase zvonul de cand cu Lesko), insa treaba asta cu purtatul hainelor fostei mi se pare cireasa de pe tortul penibilitatii. Cat self esteem sa n-ai ca sa te pretezi la asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Problema e ca mai e o problema (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , si anume, ok, te tii cu dintii de milionar, ii accepti conditiile, porti hainele fostei (yuck!!!), dar pe unde te mananca sa mai si zici in gura mare ca ai facut asta? Ce uraaaat!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2008, 01:05 PM
Post #12

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

..Pai trebuia sa se sublinieze faptul ca ea are picioarele mai lungi si funduletul mai mititel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cum altfel nu se putea... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Oricum, pentru numarul asta NU mai cumpar revista tango. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ba chiar o sa imi arunc toata colectia, de-abia fac curat si loc. Nu mai dau doi bani pe ei.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Faptul ca s-au pretat la a o promova pe doamna respectiva la rangul de diva mi-a gacut o greata care nu-mi mai trece in veci. Ca sa nu mai spun de dezamagire, ma asteptam la mai multa coloana vertebrala de la ei. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
leo
post Jun 5 2008, 02:23 PM
Post #13

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(albinuza @ Jun 5 2008, 01:57 PM) *
fenomenal domnule!!!
dar la cati bani are omu' asta, chiar nu isi permitea sa-i cumpere haine special pentru ea?

si de ce ar fi facut-o cand mingea era la el in teren? stii tu? oamenilor le place ce obtin greu si sunt indiferenti de pomenile vietii. iar ea pentru el este doar o pomana.

+Quote Post
albinuza
post Jun 5 2008, 02:29 PM
Post #14

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

da ai si tu drepatate! si atata timp cat ea s-a aratat incantata, inspre orgasm, de faptul ca el ii face "cadou" inelul si hainele fostei, el a zis sarut mana pentru masa si sanatate!!!!

+Quote Post
Philia
post Jun 5 2008, 02:32 PM
Post #15

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu mai auzisem chestia asta...
I-am urmarit mult pe acesti doi indragostiti si am ajuns la concluzia ca se potrivesc PERFECT! Amandoi sunt de exact acelasi nivel.
Eu nu as arunca hainele, le-as duce inapoi "exei" sa se bucure in continuare de ele. Iar lui i-as trage un sut si l-as trimite pe unde a venit!

+Quote Post
happyCat
post Jun 5 2008, 03:07 PM
Post #16

Musafir

Eu daca mi-ar cere vreun fost cadourile inapoi nu i le-as da dom'le! Daca nu mi-ar mai trebui, le-as da la saraci, dar in nici un caz inapoi. Oamenii trebuie sa inteleaga ca daca au facut un cadou, acel lucru nu le mai apartine, l-au dat, acum apartine altcuiva. Adio. Mi se pare ca un barbat care cere inapoi cadourile e ultimul badaran de pe planeta asta.

Daca as purta eu hainele fostei....probabil ca nu. Dar cine stie, daca ar fi vreo bijuterie enorm de scumpa.... as vinde-o sau ceva de genul asta.

+Quote Post
Cindy
post Jun 5 2008, 05:44 PM
Post #17

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mai, eu cred ca astia nu mai stiu cum sa se promoveze! Serios, acum! Ei trebuie sa fie tot timpul in atentia media si de fiecare data mai lanseaza cate ceva, doar sa ocupe paginile ziarelor si spatiul emisiunilor TV si radio etc! Credeti ca ea nu era constienta de ce reactii o sa lanseze?!? O fi ea proasta, dar e patita, ceva de genul..te-ai fript o data, sufli si in iaurt. Nu conteaza ca reactiile sunt negative sau pozitive, atat timp cat EXISTA, atat timp cat se vorbeste despre ei! Un exemplu demonstrativ: exact asta facem si noi acum, vorbim despre ei si "excentrismul" lor pe care vor ei sa il afiseze ca imagine!! Mai intai a fost diferenta de varsta si dezbaterile interminabile asupra subiectului, apoi reality-show-urile, nunta filmata, botezul cu nu stiu ce chiloti cu pietre Swarovski, sexul oral din restaurant si paharul, nu stiu ce poze cu Iri dezbracat la el in curte, manechinareala lui Moni si povestile de acolo, ca eroina si salvatoare a imaginii Romaniei in Italia, acum asta!! Si sunt sigura ca am mai omis cateva...Un nou mod de a epata, un nou mod de a se vorbi despre ei si de a umple 5 pagini in Tango, dupa cum spunea Maat! Oamenii te uita cand nu ai nimic pertinent de spus si demonstrat si daca nu te prezinti constant in atentia publicului, dauneaza grav "celebritatii" si capitalului de imagine!

Habar nu am cine e Blanche asta..dar pare foarte frumoasa! Eu nu inteleg cum a reusit omuletul asta sa aiba "portofoliul" asta de femei frumoase si foarte tinere? Barbati bogati sunt multi pana la urma, trebuie sa mai fie ceva la mijloc! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Culmea e ca nu prea reusesc sa identific ce..:|

Pai cred si eu ca ii veneau largi si scurte hainele, din moment ce este extrem de slaba, anorexica (doar sanii i-au mai ramas, siliconati de altfel) si este cat un cal. Probabil ca Blanche era doar..normala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 5 2008, 05:53 PM

+Quote Post
Diana.
post Jun 5 2008, 06:05 PM
Post #18

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

...banii...

+Quote Post
pescarush
post Jun 5 2008, 06:31 PM
Post #19

Musafir

Nu prea sunt eu la curent cu cuplul asta monden, ii stiu de la carcotasi, pe vremea cand ma mai uitam, acum vreo 2 ani, dar mi se pare cea mai de prost gust "diva" din cate am vazut pana acum. Cred ca si Oana Zavoranu e mai intelijenta decat ea (asta fiind o alta, in clasamentul meu).
Nici nu am ce comenta la asa ceva. Pacat ca o fata se vinde asa ieftin! Si ce e mai trist, am impresia ca parintii "au vandut-o". (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (asta daca bine imi amintesc ca v-am spus, nu prea sunt la curent)
Mai pune stiri dintr-astea Maat, sa-mi mai amintesti de ce nu vreau sa imi instalez programele romanesti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 5 2008, 09:32 PM
Post #20

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Sincera sa fiu, mi-e mila de Monica.
Va dati seama, dac-o fost in stare Irinel Miaunel sa-si ia inapoi (k)cadourile de la Blanche, Lesko si alte "ex"-e, ce-o sa-i faca Monicai in cazul unui eventual divort ?
O lasa in fundu' gol, pardon, poate face rost de vreo pereche de bikini de-a lui Blanche (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si zice sar'mana si merci

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 11:45 AM