IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Ati putea purta hainele "predecesoarei" ?, V-ati putea imbraca cu hainele cumparate, ba chiar purtate, de catre f
Diana.
post Jun 5 2008, 10:15 PM
Post #21

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mie nu mi-e mila. Fiesce pasare pe limba ei piere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cum era expresia aia cu boul si beleaua? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jun 6 2008, 08:58 AM
Post #22

Musafir

Mie nu mi-e mila de niciunul din ei, mi se pare ca fiecare a obtinut exact ce isi dorea de la relatia asta, deci a fost un trade-off cinstit. Ea e frumusica dar nu exceptionala dupa parerea mea si la cat o duce capul saracuta sa fim realisti...ce putea sa aleaga mai bine? Unul si bogat si frumos s-ar fi gandit ca poate mai mult si nu ar fi luat-o de nevasta, unul frumos si sarac nu ar fi avut nici o sansa pt ca ea mereu si-a dorit toale scumpe si bijuterii (chiar si second hand), iar unul descuiat cat de cat la minte ar fi mirosit parvenitismul si prostia de la o posta si la fel nu i-ar fi dat nici o sansa. Iar pentru virinelul , la fizicul lui atragator si lipsa de stil cred ca alegerea a fost usoara : intre una urata si taranca asa ca el si una frumoasa si destul de impresionabila incat sa puna botul la averea lui, voi ce ati alege?
They are a match made in heaven dupa parerea mea.

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 6 2008, 09:26 AM
Post #23

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Moaaa, mi s-a zburlit parul numai cand am citit titlul! Bleah! Nu as purta nici moarta hainele fostei. M-as simti bantuita! Plus ca m-as gandi ca de fiecare data cand se uita la mine o vede pe fosta.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 6 2008, 09:44 AM
Post #24

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

No way le-as arunca direct la gunoi, da' n-am avut placerea pana acum de asa ceva si acu' it's too late pt. asa ceva.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 6 2008, 09:46 AM

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 11:58 AM