![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie nu mi-e mila. Fiesce pasare pe limba ei piere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cum era expresia aia cu boul si beleaua? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu mi-e mila de niciunul din ei, mi se pare ca fiecare a obtinut exact ce isi dorea de la relatia asta, deci a fost un trade-off cinstit. Ea e frumusica dar nu exceptionala dupa parerea mea si la cat o duce capul saracuta sa fim realisti...ce putea sa aleaga mai bine? Unul si bogat si frumos s-ar fi gandit ca poate mai mult si nu ar fi luat-o de nevasta, unul frumos si sarac nu ar fi avut nici o sansa pt ca ea mereu si-a dorit toale scumpe si bijuterii (chiar si second hand), iar unul descuiat cat de cat la minte ar fi mirosit parvenitismul si prostia de la o posta si la fel nu i-ar fi dat nici o sansa. Iar pentru virinelul , la fizicul lui atragator si lipsa de stil cred ca alegerea a fost usoara : intre una urata si taranca asa ca el si una frumoasa si destul de impresionabila incat sa puna botul la averea lui, voi ce ati alege?
They are a match made in heaven dupa parerea mea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Moaaa, mi s-a zburlit parul numai cand am citit titlul! Bleah! Nu as purta nici moarta hainele fostei. M-as simti bantuita! Plus ca m-as gandi ca de fiecare data cand se uita la mine o vede pe fosta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
No way le-as arunca direct la gunoi, da' n-am avut placerea pana acum de asa ceva si acu' it's too late pt. asa ceva.
This post has been edited by Master of Norules: Jun 6 2008, 09:46 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:58 AM |
|