![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint vinovata de "imparteala". ;)
Si ma gindesc cu groaza ca ar trebui sa o castrez pe Bonita... :o |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
QUOTE Eu sint vinovata de "imparteala". ;) Si ma gindesc cu groaza ca ar trebui sa o castrez pe Bonita... :o Nu-i nici o problema cu imparteala. Credeam ca am luat-o eu pe ulei si ma lasa mémoire-ul la varsta asta. ;D Drept sa spun, eu m-am zburlit toata cand am citit ce a scris Meg. Nebuna mea de matza nu sta 5 minute in loc, daramai o noapte intreaga. Huh! Taieturi, cusaturi, fire... ma ia cu lesin. Io n-as putea sa stau cu doctorul cand o opereaza, ca as muri de spaima. :frustraree: Si eu n-am gasit inca in Timi un veterinar care sa imi inspire incredere. Toti mi s-au parut dubiosi. Apropo, fetele cu matze din Timi, la ce vet mergeti cu ele? :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE Drept sa spun, eu m-am zburlit toata cand am citit ce a scris Meg. Nebuna mea de matza nu sta 5 minute in loc, daramai o noapte intreaga. Huh! Taieturi, cusaturi, fire... ma ia cu lesin. Didilica.. stai mama cuminte :) cred ca stressul a fost mai mare la mine decat la pisica. ea si-a revenit si a si uitat de doctori si alea alea.. iti zic eu, o stapaneste si pe a ta. si e mai bine asa decat sa se chinuie ea sau sa aiba puiuti pe care sa te chinui tu sa ii dai (cine stie pe mana cui ajung). :-* bafta! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ptiu meg da ce fata frumoasa ai... pe cuvantu meu... rar am vazut matzulica asa dulce
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sorin, din ce am inteles - socul hormonal al caldurilor este destul de puternic si intra in calduri din ce in ce mai des daca nu se imperecheaza. cel putin asa e la pisici... si crede-ma, problemele hormonale, la oameni sau animale, nu sunt deloc de neglijat.
eu una nu consider o chestie "moderna" sau "trendy" castrarea/sterilizarea; e parerea multor crescatori cu experienta si inclin sa cred (din ce vad eu pe langa mine) ca au dreptate. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
:-) bineinteles. nici eu nu sunt 100% de acord, dar mi-am pierdut animale din cauza caldurilor (batai intre motani) asa ca am inceput sa iau din ce in ce mai in serios optiunea sterilizarii
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
forte.. nici nu vreau sa ma gadesc la batai intre animale :'(
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna! eu am sterilizat-o pe a mea(cateaua) dar la indemnul doctorilor. dar asta dupa ce a fatat odata.tot indemnul doctorilor sa o dau odata la caine.
a stat suparata pe mine 2 saptamani....dar i-a trecut. misto a fost ca la cateva ore dupa operatie..am scos-o afara sa faca pipilicaa si a adormit intr-o gradina. inca nu iesise de sub efectul anestezicului ca lumea. ce show fost pana am scos-o de acoloo :fluierat: dar acum e bine, e vesela, nu se mai chinuie nici ea cu caldurile care tin 2 sapt la caini, si nici eu cu sleahta de masculi pe care o aveam la usa, la geamuri... ca stau la parter. si am scapat si de bata cu care ieseam afara ca sa nu fiu atacata. :D |
|
|
![]()
|
|
QUOTE :( si te-ai ales cu o catea care la batranete o sa arate ca un sac de cartofi cu 4 piciorute si i-ai scurtat si viata cu cativa ani >:( Pacat.......probabil ca a mai scos unu ceva parale pe seama ta!! Sorin. sorinake.. viata animalului NU este scurtata de o operatie de acest gen. crede-ma ca nici eu nu as fi facut asta daca mi-ar fi spus medicul asa ceva. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sorine, Judicuta mea a murit ca nu a facut pui... acu` io innebunesc... ce fac cu Boni? Ca daca nu e sterilizata cica nu e bine, daca e sterilizata iar nu ii bine... :-X
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 04:58 AM |
|