IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Enciclopedia produselor cosmetice, sfaturi general valabile
Nimphetamin
post Aug 12 2008, 01:17 PM
Post #121

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(happyCat @ Aug 12 2008, 01:50 PM) *
Nimphe, ordinea e urmatoarea: demachiant/gel de curatare, tonic, lotiune/lichid cu BHA. Asta e ritualul de seara.

Happy, multam. Eu ma gandeam ca poate vine bine si dupa demachiant (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa vad cum ma potrivesc cu el si va zic.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Aug 12 2008, 01:38 PM
Post #122

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu ma spal cu un sapunel lichid de la Olay, ieftin si bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apoi imi demachiez ochii apoi pun BHA-ul si de regula il pun seara.

Si happy ai dreptate, la inceput efectul a fost foarte vizibil apoi pesemne ne-am obisnuit cu noul look si ne-asteptam la efecte la fel de dramatice ca la inceput insa nu o sa se mai intampel pt ca pielea deja a inceput transformarea (spre bine) .

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 28 2008, 02:22 AM
Post #123

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Fetelor ce produse bune mai are Paula? Vreau sa imi comand lichidul si pe langa el as mai incerca si altele de machiaj, ingrijire corp etc, voi ati mai testat ceva si ati fost multumite?

+Quote Post
Cindy
post Aug 28 2008, 07:53 PM
Post #124

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Cred ca fetele mai erau multumite de pudra cu SPF 15 Healthy....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Aug 30 2008, 12:10 AM
Post #125

Membru de Onoare

Mersi pt raspuns sweet, o sa arunc un ochi la ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Singura pudra care mi-a placut cat de cat pt ca imi atenua aspectul porilor e una de la Covergirl dar pana la urma si aia mi-a uscat pielea asa ca m-am lasat pagubasa.

+Quote Post
Cleo
post Aug 30 2008, 02:45 AM
Post #126

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bebe dupa cartea ei ai zice ca toate-s bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o sa reiau listele aici daca tot a trecut vara

eu altceva in afara de BHA n-am cumparat de la ea.

+Quote Post
Cindy
post Aug 31 2008, 11:11 AM
Post #127

V.I.P.

QUOTE(bebe_maria @ Aug 30 2008, 01:10 AM) *
Mersi pt raspuns sweet, o sa arunc un ochi la ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Singura pudra care mi-a placut cat de cat pt ca imi atenua aspectul porilor e una de la Covergirl dar pana la urma si aia mi-a uscat pielea asa ca m-am lasat pagubasa.

De fapt, daca nu folosesti fdt, nu stiu cat de utila ti-ar fi.
Fetele spuneau ca e foarte naturala. M-am uitat si eu pe ingredientele ei si din punctul asta de vedere mi se pare foarte ok.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Aug 31 2008, 11:14 AM

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 1 2008, 09:14 PM
Post #128

Membru de Onoare

Merci sweety pentru ajutor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , mi-am luat o mostra pana la urma, pe langa BHA-ul de rigoare. A, mi-am mai luat si lotiunea de corp cu acid glicolic si niste mostre de creme de fata. Acum sa vedem cat sunt de bune si pentru mine

+Quote Post
Cindy
post Sep 1 2008, 09:51 PM
Post #129

V.I.P.

Cu placere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te asteptam cu impresiile! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 2 2008, 03:17 AM
Post #130

Membru de Onoare

Eu mi-as da cu parerea dar nu prea ma consider punct de reper pentru restul lumii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asa ca de multe ori ma abtin sa spun cum mi-au mers mie anumite produse. Pana acum am avut BHA-ul 1% si la fel ca si restul fetelor spun ca la inceput am vazut super efecte dupa care pauza, acum chiar am senzatia ca nu mai functioneaza. Astept sa vad daca o concentratie mai mare este mai eficienta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Daca nu la peeling cu mine cu prima ocazie! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

19 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:48 AM