IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Enciclopedia produselor cosmetice, sfaturi general valabile
Cleo
post Oct 1 2008, 09:12 PM
Post #141

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

happycat pt corp zice ca e cel de 8%. Eu nu m-as da pe fata cu el (ma refer la BHAde 8%).
Mai incerca alte cremute de zi daca tot nu esti ok cu tenul. Eu sint tare multumita de cand cu Ictyane.
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Oct 1 2008, 09:30 PM
Post #142

Musafir

Ictyane ce fel de crema e? Ca daca e grasa nu o sa imi placa nici mie si nici la moaca mea.

Anyway, saptamana viitoare am programare la un beauty clinic. Poate ma apuc de niste peelinguri sau microdermabraziune, sa vedem ce imi recomanda tipa.

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 2 2008, 04:37 AM
Post #143

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Happycat, 8% e aha-ul, ala e acidul glicolic care nu prea are efect cand concentratia e mai mica de 8%.
Si eu m-am obisnuit cu bha 2% si parca as vrea unul si mai puternic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Oct 2 2008, 08:22 AM
Post #144

Musafir

Happy, asa o sa fac. Multumesc de sfat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

Rasfoind cartea Paulei am ajuns la firma Revlon. Dupa cum stiti si voi produsele Revlon sunt la preturi f accesibile in comparatie cu cele Lancome, Chanel, CD etc., mai cu seama in State au preturile la jumatate fata de Romania; ce voiam sa spun, de fapt, e ca majoritatea produselor Revlon au un f bine de la Paula. Asa ca de ce sa dam sume exorbitante pe pudre, fdt, farduri cand cele Revlon sunt calitatitiv superioare celor de marca (asta e parerea Paulei).
Momentan folosesc cu drag pudra compacta ColorStay de la ei si-mi place mult.

+Quote Post
Cleo
post Oct 2 2008, 06:40 PM
Post #145

moderator

Roxi deci ai cartea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu de multe ori am observat fiecare dintre noi, cel putin odata, ca nu tot ce-i scump e bun by default
Eu de exemplu de Clinique si Clarins nu ma mai apropii. Produse scumpe si ce am incercat nu mi-a placut
Si eu sint multumita de fdt-ul de la Revlon.

happy Ictyane e brand-ul Ducray e o crema foarte f hidratanta, am auzit si persoane carora nu le-a priit insa mie una imi place f mult. Scrie non-comedogen si de data asta la mine chiar s-a nimerit, deci asa-i, nu este comedogen. Costa vreo 20-25CAD

+Quote Post
Roxana_
post Oct 3 2008, 08:16 AM
Post #146

Musafir

Da Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am cartea de vreo 2 luni, cred, si mi-am propus sa mai scriu si eu pe aici din ea, dar nu stiu cum se face ca nu apuc.

+Quote Post
angeldust
post Oct 3 2008, 08:34 AM
Post #147

Musafir

Eu folosesc deja lotiunea 2% de vreo 2 saptamani. Prea agresiva nu mi se pare, o folosesc si dimineata si seara (dar tenul meu nu e printre cele uber sensibile la agresiuni, are o rezistenta asa...medie). In schimb...tenul meu arata groaznic. In ultimele zile am avut niste eruptii ca niciodata. Insa insist, sa vad ce o fi, parca de 2 zile e ceva ceva mai bine.

+Quote Post
happyCat
post Oct 24 2008, 01:16 PM
Post #148

Musafir

Beautypedia are o oferta pe site si anume: acces gratuit la enciclopedie pentru 2 zile! Dati navala fetelor!!

+Quote Post
Cleo
post Oct 24 2008, 03:18 PM
Post #149

moderator

hiii!
ia sa copy-paste-uim aici daca-i pe-asa, ca listele tot liste sint.
hm? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
happyCat
post Oct 24 2008, 09:39 PM
Post #150

Musafir

Nu te lasa sa faci copy-paste, eu imi deschisesem un document in word, ma pregatisem ca lumea. Dar nu se poate, asa ca am notat cu pixul tot ce mi-a trebuit pe moment.

+Quote Post

19 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:37 PM