![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Happy eu am primit un email cu reduceri 25% la anumite produse... dar nu zice nimic de reduceri la transport (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , poate ofertele difera in functie de tara?!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Bebe, aia cu 25% e oferta pentru America. Pentru Europa e reducerea de care vorbeam mai sus.
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt curioasa... de produsele de la Boots zice ceva Paula? E mi-am luat azi doua oje de la ei si mi-au dat un cadeu cu niste cremute mici mici, printre care si
Beauty Serum si Renewal Micro-Dermabrasion Exfoliator despre care am citit numai pareri pro. A mai folosit cineva? Eu inca n-am apucat sa le folosesc, dar daca e sa ma iau dupa review-uri maine mi-as cumpara, nu alta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Exfoliatorul spune ca e bun dar ca agentul abraziv este alumina ceea ce poate dauna tenului daca nu-i folosit cu grija.
Apoi spune despre Botanics radiance renewal night serum ca e bun pt ten normal spre mixt (gras). Nu a notat produsul cu excelent din cauza unui potential ingredient iritant: citrus Oricum i-a dat nota buna. Cel de care spui tu Neith nu l-am gasit, oricum celelate serumuri mentionate nu au note bune |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Produsele No7 din gama Protect and Perfect din care face parte serum-ul ala au facut multe valuri cand au aparut. Parerile sunt impartite, insa, am vazut intr-o emisiune la tv ca unor femei le-a placut tare mult, altora deloc. Din cate am inteles sunt foarte consistente, bune in special pentru ten mai uscat si matur.
Produsele Botanics sunt facute tot de Boots. Sunt ok in general, eu in prezent ma impac tare bine cu o spuma pentru curatat fata de la ei, pentru ten sensibil, care face treaba buna fara sa usuce. |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am testat:
Exfoliantul nu mi s-a parut mai bun ca bicarbonatul meu de sodiu, deci nu l-as cumpara. Oja nu mi-a placut nici cum, are o textura extrem de ciudata, se intinde intr-un fel care nu-mi place. Plus forma capacului care m-a omorat ca nu puteam invarti pensulita intre degete cum trebuie. Am primit si un mascara, care mi-a placut tare mult. Volum, gene separate, curbate frumos... cred ca o sa fie urmatoarea mea achizitie. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
o sa scriu intr-o zi si lista de la Boots, la fdt-uri am vazut ceva zambete largi in rest mai mult tristete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
De maine incep sa testez si crema Clinique, proaspat achizitionata (Repairwear SPF15). Pe aceasta am luat-o la indicatiile Altheei. Am renuntat la Clarinsul SPF40, acum in anotimpul rece, pentru ca nu mi se parea f hidratant. Probabil ca voi reveni la el, la vara. Roxanica sa zici ce parere ai de crema clinique si daca e buna, eu momentan am cea antioxidanta si sunt multu. Revin cu pareri dupa ceva vreme de testat. Lost, crema este ff buna si, desi zice Sweet ca nu contine chestii interesante, mie mi se potriveste mai bine decat Effaclar K-ul de la La Roche Possay. Singurul amanunt care ma cam deranjeaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) e pretul 62 eur/cutie. Althe zicea ca-mi ajunge 6 luni, dar eu spun ca-mi ajunge 3 si ma dau doar dimineata inainte de machiaj cu ea. Ideea e ca nu-mi agreseaza dermatita. Apropo de pret, stiti voi: obrazul subtire, cu cheltuiala sa tine. Lotiunea Paulei o folosesc ff rar. Si iarasi un produs bun (cel putin pentru tenul meu) e spuma purificatoare de la Nuxe. Am mai scris eu de ea pe la vreun topic. Mi-am mai comandat acum inca un tub din Franta, desi inca nu l-am terminat pe primul. Dar eu sunt mai furnicuta asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rox, am spus eu asta?! Ma refeream in general la produsele Clinique, nu la asta in mod particular..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De fapt, eu m-am uitat mai mult pe ingredientele produselor din gama pentru piele cu probleme. Si oricum crema este pe principii total diferite fata de Effaclar si raspunde altor nevoi ale pielii.
62 euro? Mda, e destul de piperat pretul. Btw tocmai acum urmaream la TV ca a crescut din nou euro. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , pai parca te uitasei pe lista ingredientelor. Sa stii ca n-am luat-o ca pe un repros.
Oricum eu pusei pretul din duty free, ca dac-ar fi s-o iau din tara as plati si mai mult. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:59 PM |
|