![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
nu zat de cafea pentru ca eu nu mai beau cafea de ani de zile, imi cumpar cafea (cea mai ieftina) special pt scrub (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Am vrut sa comand si eu cartea, plus alte produse. Dar inainte m-am interesat de shipping charges.
Uite ce raspuns am primit, pt cele interesate: "Thank you for your e-mail. Paula's Choice utilizes one carrier for all of our international shipments, DHL International. This decision was based on trackability, insurance for packages and reliable, quick delivery. We apologize and understand that shipping rates can be costly for some, but it is the only method we offer at this time. Shipping charges to your country start at US $51.82. Once you have submitted an order we will e-mail you exact shipping charges before processing the order. We would wait for your approval of these charges." Deci este destul de mult pt o carte. Cred ca astept pana ajung in Cad. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nimphe las' ca scriu pana atunci ce te intereseaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, dar cat costa carticica fara taxe? Ca poate rog pe cineva sa mi-o aduca din State. Si-asa vine ziua mea si trebuie s-o pun pe socrela la treaba, nu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
LE: Hai ca eu am uitat ca mai exista si d-ul Google. Am descoperit: in jur de 30$. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
nimphe vezi ca e si site-ul european.vezi acolo cat costa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, la amazon puteti da comanda?
Eu am dat 19 euro pe ea, fara nicio taxa in plus (cel putin la amazon.de transportul cartilor nu-l costa nimic pe client), mi se pare pomana curata. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Or avea aceleasi reguli si pentru Romania? Hai ca cercetez terenul. Pretul e mai mult decat accesibil, din punctul meu de vedere.
LE: Am cercetat...livrare gratuita doar pentru Germania, Franta si UK (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cleo ce bine ca citesti tu cartea si ne faci si conspectul (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) , dupa ce am vizionat filmulelete puse de Diana si am citit ce ai scris tu + ce mai stiam de la Geo m-am hotarat si mi-am comandat o crema de protectie solara de la Paula B. + cateva mostre de alte produse recomandate de consultantul online de pe site-ul ei.. sunt tare nerabdatoare sa le incerc, am testat multe creme de protectie solara si toate imi agraveaza mini acneea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kari, buna idee cu amazonul. Pe amazonul din Uk costa 18 lire, cred ca mi-o comand si eu, desi nu prea stiu ce sa cred despre produsele recomandate de ea.
M-am uitat pe site-ul ei la recomandarile pentru tenul cu rozacee(am ajuns la concluzia ca asta am eu), si acolo zice printre ingredientele de evitat: sodium laureth sulphate. Ma uit la produsele recomandate pentru acest tip de ten: un demachiant Paula's Choice care ce contine: sodium laureth... Acum ce sa mai cred...? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
in carte are un dictionar al ingredientelor si zice asa
sodium laureth sulfate- poate fi derivat din nuca de cocos, este folosit in special ca agent de curatare in detergenti, e considerat delicat si eficient sodium laureth-13 carboxylate- este folosit in special ca agent de curatare in detergenti ambelle definitii au trimitere la surfactant: prescurtare de la surface active agent- surfactantii degreseaza si emulsioneaza uleiurile si grasimile , permitandu-le sa fie indepartate, la fel cum se comporta detergentii in spalarea textilelor. Surfectantii sint folositi in cele mai multe tipuri de produse de curatare (a tenului) si sint considerati delicati si eficienti pt majoritatea tipurilor de ten. Exista tipuri de surfectanti care pot sensibiliza, usca sau irita tenul. PS il vad si-n lista pe care-am pus-o cu produsele iritante. probabil ar fi corect de spus in uma informatiilor astea ca e posibil sa irite dar e folosit pt calitatile de degresant (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 08:05 AM |
|