IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Enciclopedia produselor cosmetice, sfaturi general valabile
walpurgik
post Jun 30 2008, 12:07 PM
Post #71

Musafir

Fondurile de ten, clar comedogenice. Mascara waterproof mai merge. In rest (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post Jun 30 2008, 01:17 PM
Post #72

Musafir

Poate ca atunci cand se refera la produsele de machiaj, Paula are in vedere cat de bine rezista sau cat de bine arata, si nu cat de bine face tenului. Zic si eu. Deci poate produsul ala o fi excelent ca produs de machiaj, insa efectul asupra tenului ... ramane de vazut.

+Quote Post
Cleo
post Jun 30 2008, 02:39 PM
Post #73

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

cred ca totul e pe testate si o spune si ea in carte.
Din cate inteleg, in principal studiaza produsul in primul rand dpdv al componentelor, apoi al promisiunii de pe ambalaj si de-acolo incolo comenteaza.
Eu la recomandarea ei mi-am luat fdt-ul de la Revlon age defying cu botafirm cu sPF 15 si-mi place si culoare si textura, insa n-am nevoie de acoperire prea mare. Despre botafirm si pretinsele lui efecte din reclama spune si ea ca e doar BS.

Happy eu mi-am luat lotiunea cu BHA 2% pt exfoliere in profunzime si-mi place si samples pt lotiunea corporala tot cu BHA 2% insa acolo n-am perseverat si nu ma pot pronunta pt fata insa eu vad o imbunatatire.

LA recomandarea ei mi-am luat o crema Olay ... nu ma omor ... si un cleanser tot de la Olay, asta e ieftin si bun. Nu-mi usuca fata deloc, lasa pielea ca de bebelus.
Apoi tot dupa ea un ser de la Estee Lauder (GROZAV!) si o lotiune cu spf 15. O sa ma uit acasa exact cum se numesc.

Maybelline ojele si mascara mi-au placut. Mi-am luat un anticearca cu iluminator ... hm! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...desi l-a recomdata nu mi se pare vreo grozavenie. Insa per total eu sint multumita de informatii si de noile produse care mi-au intrat in dulapior (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 30 2008, 02:44 PM
Post #74

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ma gandesc sa nu existe formule diferite la cosmeticele pentru SUA si state occidentale fata de cele pentru Europa de Est. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jun 30 2008, 02:57 PM
Post #75

Musafir

Wow, Cleo, dar ti-ai luat ceva produse! sa le folosesti cu placere (si rezultate). Si eu astept cu nerabdare sa testez lotiunea cu 2%BHA, in prezent nu prea exfoliez pentru ca fata mea se inroseste de la orice.
Cu cleanser-ul Olay cred ca e afacere buna, cred ca nu merita sa dam bani multi pe un demachiant pentru ca nu sta pe fata decat foarte putin timp, in comparatie cu alte produse. Deci, daca nu usuca fata, nu irita, curata bine si mai e si ieftin - that's the one!!

+Quote Post
Cleo
post Jun 30 2008, 04:02 PM
Post #76

moderator

Fanny formula e aceeasi insa calitatea componenetelor poate e alta. Insa amandoua vorbim despre aceeasi chesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... si eu cred ca asa e.
happy sint maniaca la smacuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...am si io un defect (singurul da? ahahaha) ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
o sa scriu pe marci ce-i mai bun ca sursa de inspiratie insa daca nu vi s-or potrivi don't shoot me ladies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 2 2008, 03:45 AM
Post #77

moderator

Rimmel

Excelente
Pudra
- natural bronzer
creion ochi si sprancene
- exaggerate full colour eye definer
Rujuri, glossuri
-lasting finishing lipstick
-vinyl lip
Mascara
-Volume flash instant thickening (gene separate, groase, lungi, raman f. soft si se curate usor)
-Eye magnifier eye opening
-Lash maxxx 3X lash multiplying effect mascara

Bune
Fdt
- Recover illuminating anti-fatigue foundation
- cool mate mousse foundation
Pudra
-stay matte pressed powder
fard de obraz
-blush
- soft cream blush
Fard de pleoape
- special eyes mono eyeshadow
- -special eyes due eyeshadow
- Special eyes trio..
- Infinite waterproof cream shadow
Rujuri, glossuri
- cool shine lipstick
- jelly gloss sheer lipgloss
- exaggerate full coulour lip liner
Mascara
- volume flash instant thickening waterproof

+Quote Post
Bia
post Jul 3 2008, 12:08 AM
Post #78

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pentru Rimmel aveam si eu o pasiune. Intr-adevar, sunt bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jul 7 2008, 11:15 PM
Post #79

Musafir

De vreo 3-4 zile folosesc lotiunea cu 2% BHA de la Paula's Choice si ma declar foarte multumita: pori mai mici, tenul mai uniform, roseata de care sufeream eu s-a diminuat vizibil. Sper sa ma tina tot asa.

+Quote Post
Cleo
post Jul 22 2008, 02:11 PM
Post #80

moderator

happy la fel de multumita? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

am aproape 2 luni de cand o folosesc si porii clar mi-s redusi in zona T si punctele negre mai putine insa cred ca disparitie totala nu exista. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
oricum e un produs excelent, cand mi s-o termina mi-l reinoiesc

+Quote Post

19 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 04:07 AM