![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
In Cluj nu, aici e ok. Dar acasa in Roman e urat, se leaga toata lumea de tine. Eu cand ma duc acasa nici nu ies in oras deloc, stau numai cu ai mei si gata. Poate is si eu mai fricoasa, dar am mers din centru pana acasa cu un tigan legat de gatul meu si care m-a pipait cat a putut si oricat am incercat sa il imping sau sa merg mai repede sau sa fug n-am putut tot dupa mine era si ma scuipa si tragea de par si tot felul. Era si seara intuneric, iar lumea nu se baga.
In Cluj sunt de 8 ani si inca nu am patit din astea, si merg seara tarziu prin oras fara frica. Apropo de lumea care nu se baga. O prietena calatorea cu "foamea" de la Cluj la Timisoara, infofolita in cojoc, in tren la fel de frig ca afara iarna, compartimentul plin de oameni. Vine conductorul si se uita la biletul ei si ii spune sa iasa putin pe hol ca este o problema. Fata iese, faza la care el ii spune ca de fapt nu e nici o problema cu biletul, dar ea e foarte frumoasa. Si unde nu incepe omul sa o stranga in brate si sa o pupe (mai exact sa o linga) si o tinea atat de strans si intr-o asa pozitie ca fata nu se putea misca si nu putea scapa nicicum. Si nu era o mamaliga de fata ci una intepata si cu coloana vertebrala si rea de gura. Lumea din compartiment si de pe culuarul vagonului a stat bine mersi si s-a uitat sau s-a facut ca nu vede. Intr-un final a reusit sa se desprinda si a intrat in compartiment inapoi, iar unul idiot de acolo are si tupeul sa o intrebe 's-a rezolvat cu biletul domnisoara?'. Asta nervoasa si scarbita a inceput sa strige la ei ca cum nu ii e rusine sa intrebe si cum nu s-a ridicat nimeni sa o ajute. Si raspunsul lor: "apoi noi ce sa facem, domnisoara, ca el ii sefu aici" (controlorul de tren adica). Rahat! S. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rox, intamplarile tale si altele povestite de altii sau traite de mine sunt doar o mica parte din multimea de motive care ma determina sa plec fara sa ma mai uit inapoi. Nimphe, da` tu crezi ca in alte parti nu exista asa ceva si umbla ciinii cu colaci in coada? Breee, acolo e voie cu chistolu, sa vezi bucurie ... Scorpim po sunam la politie si la prima statie faceam reclamatie si-=l dadeam jos din tren - muream cu el de git! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Di, asta voiam sa-i spun si io. Dar s-o lasam sa spere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Fetelor va pup. A venit mos Ene si-i musai sa ma ocup de el. Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa ca vede ea ce frumos e sa se uite crucis la tine doar pentru ca esti roman...
Nu ne-asteapta nimeni cu covorul rosu la aerorport si nici nu se grabesc sa ofere repede-repede joburi bine platite ca nu sintem noi singurii cu studii universitare din tara in car evrem sa emigram... Si ,sa zic drept, indiferent CUM e ROMANIA e TARA MEA si NU-MI PLACE si MA DERANJEAZA TERIBIL sa se vorbeasca URIT DE EA. Ne place sau nu, ne-am nascut romani si asa o sa murim, indiferent ce zice pasaportul. S Romania nu e o tara mai buna sau mai rea ca altele:oameni si jogodii sint peste tot. Si asta e un motiv pentru care le respect IN PLUS pe Kari, pe Hilda, pe Pesca si pe toate fetele care TRAIESC IN STRAINATATE de multi ani si nu-si vorbesc tara de origine urit SUB NICI UN MOTIV. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
noapte buna Rox (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
seara buna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu m-am hotarat ca de azi ma apuc de slabit, nu ma mai suport. am reusit sa nu bag prea multe chestii in mine si in seara asta am facut niste exercitii cu vecina-mea. am crezut ca ma rup in mii de bucatele, nu puteam sa tin ritmul, parca imi fugeau mainile si picioarele in toate directiile, saraca fata nu putea sa se concentreze ca se spargea de ras uitandu-se la mine (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) maine astept sa vad daca ma reclama cei de sub mine la administratora, ca am zdupanit cam mult. dar nu ma las, vreau sa dau jos 5 kile pana la mijlocul lui iulie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca mai bine fug pe la sectiunea de sport si dieta :| |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu cu pepenele galben.
Din ciclul gafe trasnet. Azi ma duc cu fiica-mea in parc si cand ajung in mijlocul groapei de nisip un nene care arata exact ca un boschetar si mai statea si intr-o pozitie de ziceai ca mai are un pic si cade si ii zic "nu va suparati asta e parc de copii" si zice "da nepoata mea e aici". OMG imi venea sa ma duc sa ma ascund. Si eu ma duc la somn. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ca tot se discuta pe aici si plecarea din tara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu nu cred ca as putea in vecii vecilor sa ma mut in alta tara, am radacinile prea adanc infipte aici. nu m-as simti deloc ok sa stiu ca parintii si prietenii imi sunt departe, ca nu as putea sa ii vizitez asa de des. si oricat de naspa ar fi o gramada de lucruri de pe aici se gasesc altele mai frumoase care le intrec (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mie nu-mi place cind e denigrata Romania- nu sintem niste sfinti, nu e tara perfecta, dar e TARA NOASTRA.
Si-ar trebui sa multumim Cerului ca nu ne-am nascut prin Somalia sau prin alte tari lovite de foamete , de boli si de razboaie interminabile... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
In strainatate nu m-as duce decat in vizita. Nu as putea lasa tot si pur si simplu sa plec. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Insa am trei surori plecate: una in Spania (de patru ani), una in Germania si una in Irlanda. Ultimele doua (sunt gemene, apropo) nu sunt plecate de mult timp, dar deja le este dor de casa. Asa ca s-au gandit sa vina (deja) in vacanta de vara inapoi in tara. Nevoia de bani, teribilismul specific tineretii, dorinta de mai bine- sunt numai cateva din motivele pentru care romanii pleaca din Romania. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Unii raman acolo, altii se intorc... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
'Neata!
Nici eu nu as putea pleca. Ii inteleg pe cei care pleaca, dar nu sunt de acord cu cei care vorbesc de rau tara. E adevarat ca unele lucruri nu sunt asa cum ar trebui, dar se poate si mai rau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vorba Dianei, daca am fi trait in Uzbekistan,Somalia, etc, ce mai ziceam? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:21 AM |
|