![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Va sugerez sa vizionati materialele puse de angeldust.
Multumesc, Anjelule, iti multumesc din tot suflteul.Materialele puse de tine mi-au ars inima, imi curg lacrimile. Si iti multumesc. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Fanny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
civilizatie mai inseamna pe scurt si "ce tie nu-ti place altuia nu-i face" anjel excelent textul acela |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si eu traversez pe la trecere, ajut batrinii, arunc gunoiul la cos, m-am luat de un hot de buzunare in autobuz si m-a amenintat ca ma da jos si iau bataie daca nu tac si de obicei au cutite. Asta a ajutat cu ceva Romania? As vrea sa cred ca micile gesturi facute de fiecare ajuta si schimba mentalitati, dar...
Am trecut pe trecerea de pietoni si soferul a scos capul pe geam si mi-a strigat: "Hai fa, treci mai repede" si a scuipat spre mine in coditiile in care ma miscam mai incet din cauza problemelor de articulatii, au mai tras si unii beti de mine seara sa imi ia geanta si haina de pe mine, mi-au pus si mina pe fund pe strada....Poate nu toata lumea e in stare sa se incaiere cu ei sau sa le strige, asta inseamna ca nu sintem descurcarete pe aici? Cred ca nimeni nu poate fi blamat daca pleaca si isi face o viata in alt loc pe motiv ca e tradator si isi vede de interesele personale, in detrimentul celor ale tarii. Din ce stiu eu romanii plecati vorbesc frumos de tara lor si nu o terfelesc pe acolo pe unde sint, chiar o lauda si incearca sa faca ceva de acolo pentru tara asta, multi chiar fac lucruri demne de luat in seama. Numai citi bani intra in tara anual trimisi din afara pentru parintii si rudele lor, pentru pensionarii aia amariti care fara banii trimisi de acolo ar fi scosi in strada fiindca nu isi pot plati intretinerea si de care guvernul ar trebui sa se ingrijeasca. Si multe alte lucruri pe care le fac pentru obtinerea de fonduri si ajutorarea copiilor si a oamenilor defavorizati, pentru imagine si altele. Daca sint plecati nu inseamna ca au tradat tara si neamul, ci fac si ei ce pot de acolo. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scumpica, citeste tot. Nu pe bucati - si ai sa intelegi mai multe.
Daca e sa mergem pe ideea asta, ne ducem de ripa. Inclusiv la noi pe forum se manifesta tendinta asta cu " cu ce a schimbat Romania asta?" c- Nu ai d eunde sa stii cine te-a vazut si nu stii daca o singura persoana care te-a vazut nu a facut la fel. Ne tot cacam pe noi "VAAAI ceee naaaaspaa e in Romania ... Ce misto e la americani, etc.." Ia aduceti-va aminte, daca tot i ridicam in slavi pe altii: "NU TE INTREBA CE POATE FACE AMERICA PENTRU TINE, CI INTREABA-TE CE POTI FACE TU PENTRU AMERICA!" Don`t ask what America can do for you, but what can you do for America " - John Fitzgerald Kennedy |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mai eu chiar am citit tot.
Si nu cred ca m-am cacat pe mine si nici nu i-am ridicat in slavi pe americani, fiecare cu bune si cu rele, nici acolo nu sint toti prosti cum zice lumea pe aici, asa cum nici toti romanii nu sint jegosi si hoti. Sint chiar trista in momentul asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau, daca tot a adus Fanny vorba de Gandhi, "“Be the change you want to see in the world." Alta cale nu prea e.
|
|
|
![]()
|
|
Nu ma refeream la tine ci la foarte multa lume care are senzatia intotdeauna ca altii sint mai buni, iar noi .,..
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow...am ramas socata..chiar s-au infierbantat rau spiritele si am intrat intr-o adevarata polemica!
Maat, tinand cont ca subiectul asta este foarte amplu, nu crezi ca ar trebui un topic separat? In plus, nu prea se potriveste cu tematica barului..dar in schimb il monopolizeaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai, eu de Romanica nu stiam pana sa o aud pe Nimphe..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De la ce vine? In schimb ma enerveaza extrem cum suna!! This post has been edited by sweet_girl: Jun 19 2008, 09:16 PM |
|
|
![]()
|
|
E peiorativ; eu l-am auzit prima data in 1997 -tin minte ca ieri.
Daca mut posturile nu o sa se mai scrie- s-a mai intimnplat. Stiti la ce ma gindeam? Ca si Mahatma Gandhi si John Fitzgerald Kennedy desi au fost reformatori AU FOST ASASINATI... |
|
|
![]()
|
|
Scuze , m-am infierbintat , credeam ca te referi la mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:07 AM |
|