![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tocmai ca m-am uitat iar adresa ta de email cu care te-ai inscris la noi figureaza la whois-ul unuia dintre domeniile catre care ai vrut sa pui link; vrei sa spun mai multe?
Te rog frumos, nu imi subestima cunostintele si nu insista, este meseria mea sa stiu aceste lucruri. Daca insisti insa, pot pune un print screen in 2 secunde. Putina decenta. Later edit: ar fi fost mult mai cinstit sa ceri un anunt in sectiunea de mica publictate. Ai fi primit acceptul; Ai ales insa calea de a spune gogosele, dar mai apoi ai continuat ideea si ai postat linkuri catre produse despre care spui ca iti apartin si care apar chiar in siteul pe care il promovai... Cu toata sinceritatea, doamna Capruci, acum nu iti mai pot oferi decit o interdictie de a posta pe forum... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Katy avertisment public pentru posturile de la "avocat ploiesti"- nu este permisa reclama, nici macar pentru membrii familiei. Ai 2 posturi in care povestesti de asta, la al 3lea vei lua warn si ban pentru 10 zile.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
angel, scuza-mi ignoranta, da' ce-i aia trolling (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ?
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
trollingul este postarea de mesaje cu scopul de a crea "valuri" si scandaluri inutile.
exemplu didactic : "imi insel sotul cu socrul meu si sunt fericita, oare e bine ce fac?" cu varianta posturilor relativ "potolite" dar care incita la scandaluri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ansia, tu mai ai un cont pe elady, numit cola_de_vanilie.
De ce ti-ai mai creat unul? Te rog sa faci o vizita la regulamentul forumului si sa vezi care e treaba cu userii clona. Contul anisia80 va fi sters. Te rog sa il folosesti pe cel vechi. Daca ai uitat parola, exista optiunea de recuperarea a acesteia. |
|
|
anisia80 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca uitasem nick-ul. Nu l-am mai folosit de f mult timp.
|
|
|
![]()
|
|
Contul anisia80 va fi sters. Te rog sa il folosesti pe cel cu cola_de_vanilie.
LATER EDIT: Vad ca ai reusit sa recuperezi parola. Multumesc de intelegere. |
|
|
cola_de_vanilie_2 |
![]()
|
Musafir ![]() |
L-as folosi cu placere, daca nu mi s-ar spune:
"your posting permission has been removed" (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ai fost banata pentru posturile de la animale, degeaba dai din cap. Scot banul acum, insa ar fi de preferat sa nu mai ajungem in situatia asta. A doua oara nu mai expira banul.
|
|
|
cola_de_vanilie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai ca sa nu se mai ajunga in situatia asta poate era ok sa primesc si eu un mail cu motivul banarii, asta ca sa stiu cu ce am gresit....................
In fine ......... nu mai scriu nimic cu nici un nick, doar astept sa citesc sfaturile la intrebarea mea cu henna. Multumesc anticipat fetelor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:06 PM |
|