![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Domnul nu era venit la scris la obiect, Roxi, ci la holbat pe sub fustele noastre. I-am pus lacat pe tot elady.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jo, dl pe care l-ai luat in brate ne ameninta ca ne da in judecata pentru ca i-am blocat accesul in site si forum. Vezi cui tineai partea? Ai vrea sa te vada un asemenea domn? Ce ar face oare cu fotografiile noastre?
Accesul i-a fost blocat din cauza incalcarii drepturilor la intimtate, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Capitolul I, ar.1 care protejeaza date personale si careia noi ne supunem. Cum adica nu ii dam voie sa se uite la noi? Ce nesimtiti sintem ca repectam legea. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Diana, dar d-ul acesta n-are ce face?
E ograda ta si faci ce vrei in ea. |
|
|
![]()
|
|
Nu mi se pare normal sa intre cineva cu bocancii in viata noastra. Mai ales cind acest lucru contravine legislatiei in vigoare.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Di, ti-am spus cat ma bucur ca esti aici pentru noi? mereu de veghe chiar daca nu e deloc usor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dl este angajat al unei institutii de stat. Probabil se plictiseste in timpul serviciului. Adica cind este platit din banii nostri domnia sa freaca menta. Nu o sa li se mai deschida nimic de la serviciu. Sa se plimbe pe la altii in timpul serviciului, noi nu incuranjam arsul gazului de catre functionari publici platiti din banii din taxe si impozite pe care noi le platim.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
As fi curioasa sa vad si eu care este temeiul legal pe care il invoca dl cel frustrat ca sa va dea in judecata.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
o minte bolnava e temeiul sau plicitiseala exagerata.
|
|
|
![]()
|
|
Nu exist anici un temei legal. Temei legal avem noi pentru :
1. incercare de incalcare a legii 677/2001. Scop Art. 1. (1) Prezenta lege are ca scop garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, in special a dreptului la viata intima, familiala si privata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. (2) Exercitarea drepturilor prevazute in prezenta lege nu poate fi restransa decat in cazuri expres si limitativ prevazute de lege. Domenul nu are dreptul de a afla datele membrelor, conform datelor de mai jos: Definitii: Art. 3. In intelesul prezentei legi, urmatorii termeni se definesc dupa cum urmeaza: a) date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale; |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu cred doar ca se da rotund ca si pana acum in posturi..Dar mai mult de atat ma indoiesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:39 AM |
|