![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta nu nimic pe linga ce le fac eu miine!
Userul, cica, ar fi facut in 2003. A naibii , cum s-a creat el singur. N-auzi, l-am facut eu. Cum mama aibii poti face 2 useri cu acelasi email pe un IPB nu stiu, alti adini stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, m-ai inteles oarecum gresit. Cu respectivul n-am nici in clin nici in maneca, n-am nici un interes sa-l "apar". Insa uneori mi se pare ca reactionezi cu prea multa verva unde nu este cazul.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca primeai tu patru mesaje ciudatele inainte de inregistrarea domnului si inca sapte in timp ce era inregistrat si dupa banare, cree-ma ca nu mai spuneai asta. A, printre ele si niste amenintari dragutele. Esti inca novice intr-ale netului. Netul nu e un cimp verde cu floricele roz. BTW, omul a trimis toate mesajele kilometricw in timpul programului de munca pentru care primeste bani buni, in sectorul lui, BUGETAR, salarizarea incepe de la 7.000 de lei. Nu mi se pare normal sa imi pierd banii cu unul care primeste 70 de milioane pe luna din banii pe care ii dau eu pe taxe si impozite. Adica el isi ia salariul din banii mei si tot pe banii mei ma ameninta?! Sa fim serioase.
Ai toata sectiunea de moda si frumusete de moderat o luna. Sa vedem cit e de usor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, dar sunt in sesiune si am licenta, si foarte putin timp pentru forum. Evident ca n-o sa pot face treaba buna in contextul in care nu am timp sa-i dedic mai deloc, pentru ca am alte prioritati. Insa sunt mai mult decat deschisa sa ma "supun" testului asta dupa licenta.
|
|
|
![]()
|
|
Am inteles aluziile tale nu tocmai fine. Insa, poti sa te tii tu cat vrei, elady e un forum pe care eu n-o sa mai intru, pentru ca, desi inteleg ca e tarlaua ta, te porti de parca suntem la tine in casa si trebuie sa-ti pupam toti picioarele, si vai si amar daca te contrazice cineva. Imi pare rau ca punctele mele de vedere nu sunt intocmai cu ale tale, dar n-o sa mi le schimb doar ca sa-ti fac tie pe plac. Da, Jo, esti la mine in casa. S iti fie clar asta. Mie-mi zboara bani din buzunar, nu tie; asta e nesimtire crasa. Magarito! Atentie: Urmatorul user care comenteaza actiunile unui admin zboara fara drept de replica. Apucaturile de tata atoatestiutoare nu impresioneaza. Sa plece. Nici o problema. Ca poate plec eu intr-o zi si d\rad tot, satula de-atitea mofturi si greturi. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu voi daca vreti sa treceti cu vederea.. dar mie nu imi place deloc ce s-a intamplat cu Jo. Eu am cunoscut-o si e o persoana foarte blanda, care n-ar fi jignit niciodata pe nimeni. M-a plimbat o zi intreaga prin Bucuresti desi avea de invatat la examen si o rodeau papucii.
Nu merita toata faza asta. Ce i s-a facut a fost urat. Ea nu a gresit cu nimic, a avut pur si simplu o alta parere. Si parerile persoanelor chiar daca sunt diferite se respecta. This post has been edited by scorpirescu: Apr 25 2009, 03:51 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar nu cred ca i-a fost dat ban lui Jo.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Scorpi hai sa spun o treaba si sper s-o citeasca toate fetele si s-o si inteleaga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Moderarea e o munca voluntara, eu personal sint aici sa ma amuz, sa invat ceva si sa va invat ceva. Daca un user e suspendat sau banat avem un motiv si nu-i unul subiectiv. Deranjeaza observatiile voastre facute in public. Exista intotdeauna privatul si va rog sa-l folositi fara probleme ca nu sintem aici sa ne suparam una pe alta si nici sa ne educam una pe alta. Una e sa polemizam on topic si nu-i obligatoriu sa cadem de acord la final si alta e sa comentam actiunea moderatorilor. Nu sintem tartorii forumului ci femei cu preocupari asemenatoare cu ale voastre. Fatza ideala a forumului asta pt mine este un loc in care ne amuzam, ne respectam si lasam putin partea urata a vietii de zi cu zi acolo, in real. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand am sa consider ca locul asta e altceva am sa ma retrag. Nu avem obligatii fata de nimeni. Singura ''obligatie'' e sa ne simtit bine impreuna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pentreu mai multe lamuriri asupra hotariii lui jo sa nu mai intre, intrebati-o pe ea. Pentru intrebari legate de ban (jo nu e banata), intrebati pe cine l-a dat.
Pentru comentarea actiunilor unui admin, scrieti-i. PM. Numai. Nu se comenteaza actiunile adminilor pe public. Daca aveti intrebari, folositi cu incredere mesgeria privata. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi pare rau, dar jignirile de genul asta sunt un pic cam mult pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jo e o fata deosebita, indiferent de varsta pe care o are, si chiar daca ar fi gresit nu merita asa ceva.
Daca as tacea ar insemna ca sunt de accord cu asa ceva. Si nu sunt. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:19 AM |
|