IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Farduri ARTDECO?
cristinika
post Feb 20 2006, 10:36 AM
Post #1

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 234

caut alternative la l'oreal, maybelline etc. care m-au plictisit... si am incercat cateva produse high-end (fdt estee lauder, rimel lancome, gloss dior) care m-au cam dezamagit, in sensul ca la banii respectivi ma asteptam sa faca mai multe si mai bine...

ati folosit Artdeco? cum vi se par? mie descrierile imi plac....:

Go to the top of the page

+Quote Post
anona
post Feb 20 2006, 01:22 PM
Post #2

Contaminat
*

Member No.: 207

Eu le folosesc, imi plac foarte mult, sunt intense, chiar daca nu le aplic totdeauna peste baza pentru farduri/ tot de la art deco cumparata special pentru pleoape/, imi mai plac pentru cau au foarte multe culori/nuante.

De asemenea am o prietena lucreaza intr-un salon de frumusete utilizeaza doar art deco, ii place textura, insa doar pentru seara, spune ca sunt prea intense pentru zi.

Incearca si vezi, cu atit mai mult ca nu sunt scumpe.

+Quote Post
cristinika
post Feb 20 2006, 01:57 PM
Post #3

Contaminat
*

multumesc pt raspuns... ai folosit de la ei vreun rimel?

+Quote Post
cristinika
post Feb 20 2006, 01:58 PM
Post #4

Contaminat
*

sau pudra, sau anticearcan?... la mine cam astea sunt piesele de interes... ca farduri de pleoape si de obraz bune am mai gasit... :)

+Quote Post
anona
post Feb 20 2006, 02:35 PM
Post #5

Contaminat
*

Member No.: 207

am mai scris pe forum - folosesc rimelul Arte Deco long lash black/ cam asa e denumirea/ e un tub albastru metalic. E nemaipomenit, am fost machiata cu el nunta mea si mi-a placut, de fiecare data ma minunez cind ma machiez, banuesc ca am dat peste original :P si nu contrafacut :P

In rest doar baza  pentru farduri

+Quote Post
cristinika
post Feb 21 2006, 10:42 AM
Post #6

Contaminat
*

am fost aseara la magazinul Victoria si am trecut si pe la standul Artdeco... m-am cam desumflat, ca aveau foarte putine rimeluri (oricum nu alea pe care le cautam eu), iar pudra compacta era peste 700.000.... in rest fardurile de ochi aratau f bine, poate o sa-mi iau din alea...

+Quote Post
didilica
post Feb 21 2006, 10:57 AM
Post #7

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

Si rimelurile ce scoruri aveau?

Iar pentru fetele din Timi, ati vazut pe undeva produsele astea? Zicea cineva de helpnet, o sa ma uit, dar nu prea cred sa aiba. Poate la B&B? Sau prin mall pe undeva?

+Quote Post
cristinika
post Feb 21 2006, 11:45 AM
Post #8

Contaminat
*

unele 350.00, altele 500.000..... pe ala pt alungire nu l-am gasit, si nici pe cel cu periuta mica pe care il cautam in principal  :(

+Quote Post
Alma
post Mar 2 2006, 08:19 AM
Post #9

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: everywhere
Member No.: 201

Eu sunt din Timi si stiu pe cineva care aduce de dincolo farduri si rujuri Artdeco, super faine si la un sfert de pret., farduri are peste 50 de nuante diferite si sunt foarte rezistente. Inclusiv cei de la B&B si Salamandra machiaza cu produse de la el. Daca vrei iti dau numarul de telefon al persoanei care are de vanzare.

+Quote Post
walpurgik
post Mar 5 2006, 09:48 PM
Post #10

Musafir

Alma, ma intereseaza produsele artdeco. Mi-am luat de la Centrul regional de afaceri, cand a fost expozitie de martisor, aici la Timi, cateva chestii de la un stand artdeco al unei firme unguresti. Nu au fost ieftine ce-i drept, dar sper sa merite. As fi vrut si un rimel, baza de fard si baza de ruj dar nu mai aveau. Spune-mi cum pot lua legatura cu contactul tau.
Mersi.

+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:15 AM