![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Mi-am cumparat astazi un pandantiv la care este atasata o piatra semipretioasa ( presupun ) al carui nume nu-l cunosc. Este de culoare cenusiu-verziu ( mai mult cenusiu) iar daca misti piatra se poate observa o nuanta destul de accentuata de albastru in ea. Stie cineva ce piatra ar putea fi?.. cine se pricepe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
multumesc anticipat! This post has been edited by Lucretia: Aug 8 2008, 10:28 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu poti sa-i faci o poza si s-o postezi? Cred ca ar fi mai usor de recunoscut decat numai dupa descriere.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 26-July 08 From: Bucuresti Member No.: 4,337 ![]() |
Nu poti sa-i faci o poza si s-o postezi? Cred ca ar fi mai usor de recunoscut decat numai dupa descriere. Am sa fac asa, insa nuantele de albastru nu cred ca se pot observa in poza. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am vazut ca topicul a fost mutat la Frumusete,Moda. Ar putea fi sters acesta de aici? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Agalmatolit?
culori: Alb, cenusiu, galben, verzui, verde-cenusiu, rosu-brun. |
|
|
![]()
|
|
Agalmatolit? culori: Alb, cenusiu, galben, verzui, verde-cenusiu, rosu-brun. Ce nume complicat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu cred ca fie aceasta piatra. M-am uitat pe net si nu prea seamana. Am uitat sa specific ca atunci cand misc piatra are niste particule care stralucesc, asemenea nisipului in lumina soarelui. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu e complicat: agalma in greaca inseamna statuie, iar litos, piatra, - adica "piatra pentru statui". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si, te rog, nu mai da citare cind raspunzi ultimei postari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc de intelegere. |
|
|
![]()
|
|
Ma intreb daca nu cumva o fi Piatra Lunii. Am citi undeva ca are si nuante de gri, cenusiu iar la un moment dat am gasit piatra lunii si de culoare albastru; acel albastru este exact albastrul , sau mai bine spus nuanta/reflex de albastru pe care piatra mea o face atunci cand o misc ( http://www.wehug.com/img/blue-moonstone-earrings-65667a.jpg piatra nu arata asa; vreau doar sa arat despre ce nuanta de albastru vorbesc ). Totusi am citit la un moment dat ca piatra lunii are si o nuanta de sidef, ceea ce la piatra asta pe care o tin in mana nu observ.
later edit: of, vad ca linkul nu vrea sa mearga.. nu stiu ce are This post has been edited by Lucretia: Aug 8 2008, 11:54 PM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/blue-moonstone-earrings-65667a.jpg)
De fotografia asta spuneai? |
|
|
![]()
|
|
nu merge nici la tine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .. hai sa mai incerc o data sa vad poate am noroc de data aceasta:
http://www.wehug.com/img/blue-moonstone-earrings-65667a.jpg vad ca daca se da click direct pe link nu merge, dar daca il copiem si-l punem sus la bara de conectare ( sau cum s-o numi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), merge . |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu vad si poza de la Diana si mi se deschide si ultimul link pus de tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 03:36 AM |
|