IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 9 10 11 12 13 >  
Reply to this topicStart new topic
> Crema foarte hidratanta, reparatorie, calmanta
bebe_maria
post Oct 5 2007, 02:53 AM
Post #101

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Pastelata dar de ce te-ai fixat pe alea 2 creme ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Pastelata
post Oct 5 2007, 01:28 PM
Post #102

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

pentru ca atunci cand aud de AVENE nu ma duce cu gandu la ce tip de crema vreau eu,pentru ca *nustiudece* am impresia ca e ceva de genu ivatherm crema pt ten gras cu tendinta acneica (nu zic ca n-a fost buna,dar vreau ceva mai..gras care sa nu inroseasca fata), sau diacneal de la avene(care irita rau,dar trece)

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 5 2007, 01:34 PM
Post #103

Membru de Onoare

Pai n-am zis sa iei neaparat avene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ideea era ca tu pari sa fii fixata pe cele 2 creme..despre lipobase mai stiu ca se foloseste dupa peelingul chimic pt a reface pielea. Vezi ca sunt mai multe game de dermatocosmetice in farmacii si probabil majoritatea au o crema de tipul celei cautate de tine.

+Quote Post
Pastelata
post Oct 5 2007, 01:45 PM
Post #104

Dependent

in oras aici nu gasesc aproape nimic din ce vorbiti voi pe aici,iar eu daca am nevoie de ceva imi cumpar prin altcineva(din alt oras din apropiere)..tre sa stiu exact ce-mi iau,ca n-am cum sa ii spun sa se uite ea de ce crema am eu nevoie.

+Quote Post
Ally
post Oct 5 2007, 02:25 PM
Post #105

Tratabil
**

Member No.: 1,781

pastelata, in primul rand de la Bioderma cred ca te referi la Sebium Creme, nu Sensibio, pentru ca Sebium Creme corespune descrierii date de tine. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
ei bine Clean AC e corespondentul lui Sebium Creme, adica crema calmanta pentru ten afectat de tratamente anti-acnee, difera doar producatorul.
in fine, daca vrei sa alegi din cele doua de care zici tu, eu as zice sa alegi crema de la Bioderma nu pentru ca e mai buna decat Lipobase ci pentru ca probabil este mai adecvata tenului tau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Oct 5 2007, 04:07 PM
Post #106

Dependent

dap,asa e.de sebium e vorba
avene e mai bun decat bioderma?de ce? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) de la bioderma nu am niciun produs:-?

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 5 2007, 07:14 PM
Post #107

Membru de Onoare

Citeste pe net Pastelata, majoritatea cremelor au prospectul listat pe internet iar un site f bun de unde sa iei pareri despre diverse cosmetice este beaute-test.com

+Quote Post
boema
post Oct 6 2007, 04:20 PM
Post #108

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,336

in numarul romanesc al revistei harper's bazaar era o mostra din noua crema vichy, aqualia thermal. am folosit-o si mi-a priit de minune (Adevarul e ca nici nu am mari probleme cu tenul).

asa ca am dat fuga si mi-am luat-o. e excelenta, are o textura usoara, se absoarbe imediat in piele. o mai foloseste cineva?

+Quote Post
Rossana
post Oct 29 2007, 11:53 AM
Post #109

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Brasov
Member No.: 2,481

Eu nu ma mai las de Ictyane!!!

Aveam maaaaari probleme, orice crema imi dadeam (ziceam eu, dar nu alegeam decat "clasicele" Nivea, L'Oreal , Garniere si Gerovital) nu intra in piele, imi scoteau elefantzi si imi imbacseau tenul. De folosit ca baza de machiaj NO WAY! Imi faceau numai frecatzei din fondul de ten sau nu adera decat cu "pauze".

Normal ca aveam pielea uscata, riduri de deshidratare...ma rog, imaginati-va o fata nedata cu crema deloc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Am luat Ictyane dupa ce am citit de la fete pe forumul cu Retin A, insa m-am dat cu ea si inainte sa incep "retinarea" si e bestiaaala (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) ! Si ca baza de machiaj si ca hidratare .

Seara ma dau cu Lipobase, dar doar pt ca sunt pe Retin A. Dupa ce termin ma orientez la una mai putin grasa. Desi sunt atat de indragostita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de Ictyane ca s-ar putea sa o dau si seara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Dora
post Feb 3 2011, 10:36 AM
Post #110

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 9,789

Uriage cold cream pe mine m-a scos din belele de multe ori. O tin in frigider, sa fie "cold" si la propriu cand o folosesc. Dupa perioade stresante cand tenul meu o ia razna, ma coafeaza la fix.

+Quote Post

13 Pages V  « < 9 10 11 12 13 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:32 AM