![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Multumesc si eu, tot din suflet, Elle :-* :-* :-* :-* :-*!
Acum ma preocupa petele de deshidratare, am dat cu Sebium crema si apoi peste cu Bepanthene, care e foarte gras si hranitor, dar tot se vad... grrr... Deci daca gaseste cineva solutia, please let me know... Kale, despre serul Blossom zic fetele care l-au incercat ca e foarte bun... Va pupacesc! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
ingeras, bepanthene e bun si mentru mocutele noastre?io am o cremutza bepanthene, dar credeam ca e numa' pentru funduletz de bebe iritat sau penru mameloane iritate de la alaptare....pentru ce tip de ten ar fi buna?nu e comedo, avand in vedere ca reface pielea, deci contine ceva substante grase, emoliente?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Si pe mine ma intereseaza Sebium Crema, si anume aceea pentru piele deshidratata si/sau iritata de tratamente antiacneice. Chiar am nevoie, fiindca am inceput tratamentul cu Retin A (in sfirsit), iar alte creme hidratante si emoliente care sa fie si necomedogene nu mai am prin casa. Voi ce parere aveti despre ea, sigur nu e comedogena?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
delphi, io tocmai p'asta nu o am de la bioderma, in skimb mi-am cumparat zilele trecute Ictyane, mult laudata cremutza a lui angelito, si e intr-adevar bestiala...nu lasa film gras pe moaca, miroase binisor, adica nu sa ti se faca rau, apoi kiare ste emolienta.
iar pentru bucurestence, am gasit-o intr-o farma pe decebal la minunatu' pret de 356.000 parca, spre deosebire de sensiblu (490.000). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Helou Elena draghe!
Crema ceea de galbenele nu-ti face cosuri? Parca mi-ar fi mai bine sa dau 30 de mii pe o crema, in loc de 400 :)) |
|
|
![]()
|
|
delphi, crema de galbenele nu o folosesc decat in jurul okilor, nu pe toata fata, ca e mult prea grasa pentru tenul meu "stralucitor" de la mama-natura :-
si uite ce contine:vaselina (care parca nu da bine in capu' listei, nu?), flori de galbenele, B-caroten, ulei de levantica... daca e ceva "dangerous' in listuta asta, zi-ne si noua :P....desi, repet, io nu o folosesc decat la oki, deci rau nu prea are cum sa-mi faca, cum zicea cineva p'aci....comedoane la oki, Doamne fere....numa' acolo nu aveam... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna fetele mele dragi!
Elenutza, Bepanthene-ul contine lanolina, care e cam dubioasa, deci nu as putea spune cu mana pe inima ca e necomedogena. Dar la stadiul disperat in care ma aflu, nu prea mai conteaza... hihihi! Oricum e foarte grasa si lucioasa... Dar e buna pentru astfel de probleme. Cat despre compozitia cremei cu galbenele, pare cat de cat ok - adica e bine totusi ca nu contine lanolina, pe care o contin majoritatea cremutelor astora cu plante. Delphi, crema Sebium e ok, mirosul e mai ciudat si e si putin mai consistenta, dar e bunutza... :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
si mie imi place sebium crema. mercic angelito ca m-ai ajutat sa o descopar. :-* :floricele: mirosul mi s-a parut la inceput un pic gretos, dar acum m-am obisnuit. si nu am avut nici un cos din cauza ei. iar ca pret e mai mult decat convenabila.
si nu, nu lucrez la sentia, deci nu fac reclama... :P |
|
|
![]()
|
|
Pai fetelor, sa stiti ca ar trebui sa ne strangem toate o data, sa ne vedem si sa discutam live ;), cand om avea timp! Hihihi! Facem grup de sustinere, "acneicii anonimi" :hainoroc: :hohote:! De fapt nici n-ar fi o idee rea, avand in vedere cate persoane sufera din cauza asta (si din ce in ce mai multe), si nu sunt bagate in seama, cu toate ca e o problema care afecteaza pe toate planurile...
Hai ca divaghez si ma duc pe campii... va :-* pe toate! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
pentru "acneicii anonimi" :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:11 AM |
|