![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Bah sa ziceti din timp ca io cu didi vin cu delegatie de la timi...sa vedem cine ne-o tine...:)
Deci "Acneicii anonimi" rules...:) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Pai sigur Ari, se poate?! Ar trebui sa venim cu gasca, eventual cand se mai face cate un congres din asta de dermatologie-ceva :D, sa ia si organizatia noastra atitudine!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
pai, hai sa ne strangem fetelor, ce ziceti de martisor?avem timp sa punem bani de-o parte pentru un kef monstru...abia face si bebe al meu un anisor...deci e baiat mare si poate sta o zi si numai cu tati :P :P :P...
o punem de-o intalnire???????da' fara masca, va rog, fara fdt...asa, naturel, cum ne-a lasat mama-natura....sa ne admiram reciproc persicutzele oparite, sau, cum zice ingerashu' nostru, caisele confiate.... apropos, asta are legatura cu crema hidratanta, nu?????? ;D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna idee, Elle - cred ca ar fi bine sa mutam discutia despre intalnire etc. la topicul cu anonimii ;), sa nu fim pe-aici :offtopic: (nu ca m-ar deranja pe mine dar...).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Buna idee, Elle - cred ca ar fi bine sa mutam discutia despre intalnire etc. la topicul cu anonimii ;), sa nu fim pe-aici :offtopic: (nu ca m-ar deranja pe mine dar...). da' de ce mah se ne mutam...ce, nu are legatura cu crema ta hidratanta??????????pai, sa facem legatura:iote, ne intalnim de martisor ca sa ne sfatuim sau sa ne punem de acord asupra unei creme extra hidratante (eeeeeee....are legatura cu topicul sau ba?) |
|
|
![]()
|
|
:morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris:
Elle GATAAAAAAA!!!! Ca nu mai pot de raaaasss!!!!! Cred c-o sa-l vindeci pe bebe de toate alea numai cu ideile tale traznite!!!! |
|
|
![]()
|
|
mah, daca ne-ai vedea cum ne maimutarim noi prin casa...zici ca-i circ la noi...dar asa ne mai creste si noua buna-dispozitie, si mai uitam ca avem cu totii bube (bebe dermatita atopica, mami acnee si tati matreatza :pistolar:0....
|
|
|
![]()
|
|
Bravo Elle, macar buna dispozitie sa fie, daca piersicutze nu-s!
Cat despre problemele scalpului, am si de-astea, stai linistita :D (de fapt la mine toata pielea e defecta, toata e exagerat de sensibila si fragila :'(), acum am mari sperante si asteptari de la Node D.S. de la Bioderma, te tin la curent si cu asta!!!! :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Fetelor, maine iau salarul si plec la vanatoare de creme. Numai ca am nevoie de ajutor, ca nu prea stiu ce sa cumpar. :-X
Am pe lista asa: - sebium (demachiantul), ca am avut sensibio, dar vreau sa il incerc si pe asta - brevoxil, ca ma convins Ari Si trebe sa imi iau si eu o crema adevarata! Am un garnier si un bioten, nu ca astea n-ar fi bune, dar mutra mea are mult prea multe probleme ca sa fie suficiente. Si m-am tot dat pe situl alora de la sentia si m-am oprit la urmatoarele 2 creme: - Sensibio Flush Crema Piele iritabila, cu sensibilitate capilara. Ingrijire calmanta, venoprotectoare, hidratanta. Fara parfum, fara coloranti. 40 ml. - Sensibio AR crema Crema ultra calmanta pentru piele sensibila si/sau reactiva care asociaza roseata: tranzitorie (flush), permanenta (cuperoza, rozacee, eritroza). 40 ml Deci pielea mea e si iritaibla foarte usor, e si dezhidratata acum de la smoderm, e si rosie, destul de des, am si niste capilare sparte... Sa optez pentru AR? Sau pt cealalta? Cina ma ajuta? :'( Angelito? Fetele? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
didilica, eu am sebium crema pentru ten gras agresat de tratamente antiacneice si sunt f multumita. :)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:35 AM |
|