![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Clean Ac de la Avene e calmanta si e pt moacele agresate de Smooderm sau Brevoxyl si megre si fdt dupa vreo 10 min de la aplicarea ei.
Dupa mine e mai ok Clean AC decat Sebiumul de la Bioderma. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ariana, Clean AC asta nu lasa film gras pe piele, cumva?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Delphinutza nu,nu mi-a dat senzatia asta.Eu am tenul f gras am tot spus aici.Aplic Clean Ac si dimineata dupa Breoxyl si peste Clean fdt fara nici o problema.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
pe mine sa ma scuzati daca mai pun inca o data intrebarea, Clean AC merge si daca nu fac nici un fel de tratament care sa-mi agreseze piele? Eu folosesc doar H20 si am ten mixt, iar acum iarma obrajii au pete uscate :'(
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
merge. e o crema hidratanta lejera din cate spunea ariana si e noncomedo, asa ca nu are de ce sa nu mearga... ;)
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
pai daca merge atunci e bine ::)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
oare doar mie mi se intampla asta: ma impac super bine cu o crema iar dupa o vreme incepe sa ma deranjeze si sa nu imi mai faca bine? chiar sunt curioasa! parca tenul meu vrea o schimbare, drept pt care folosesc 2-3 creme odata, prin rotatie.
for the record: nu folosesc creme vechi, sunt foarte atenta cu igiena cand imi umblu la fata etc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
angel iti trimisesem mai demult un pm ....:'( si acum ..te mai intreb ceva ...care e mai hidratanta : emulsia sau crema? ca..pe lista viitoarelor mele cumparaturici se numara creme peaux intolerantes si emulsion fluide equilibrante de la avene ambele. de cand cu frigul am mari MARI probleme cu tenul daca nu il dau cu creme peste creme nici sa zambesc nu pot ca ma tine....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Lari, teoretic crema e mai consistenta decat emulsia. Eu am avut emulsia echilibranta, e ok, dar cred ca pt frigul asta nu e foarte hranitoare. Eu zic sa incerci crema pt piele intoleranta. Si eu am aceeasi problema ca si tine, si-mi voi cumpara cat de curand crema Lipobase Repair, am inteles ca e f buna, desi cam grasa (nu mai conteaza, numai sa nu mai mi se "crape" fata in bucati).
Iar fetelor care-si pot procura din afara, le recomand Effadiane (cam grasa dar foarte buna)si Physiogel A.I. :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
lipobase repair e noncomedogena?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:04 AM |
|