![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Mai spuneti, fetelor, ce creme v-ati mai luat, ca nu prea stiu ce sa aleg. Am un ten normal (iarna e cam uscat), fara mari probleme sau pretentii, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doar ca nu-mi plac cremele grase, deci as vrea ceva usor, care sa intre repede in piele.
Si alta intrebare, ca nu prea sunt experta in cosmeticale, o crema cu vitamina C ar merge ? Eu fumez, mi se pare ca am tenul cam obosit si ma gandesc ca m-ar ajuta. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Hello ladies!
Tocmai am incercat crema pentru piele uscata Atoderm PO Zinc,Bioderma,si cred ca am facut o mare,mare greseala..Pielea mea nu are probleme grave de hidratare,cum probabil ar fi trebuit ca sa apelez la crema asta...ci doar tendinta de a se usca...si cum vroiam ceva foarte hidratant,am incercat-o pe asta.. Numai dupa cateva minute mi s-au deschis porii destul de tare..si acum,dupa cateva ore,desi am dat jos crema au ramas la fel eh..Problema asta mi-o rezolvasem cu Normaderm acum mai bine de un an..si acum mi-am facut-o cu mana mea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Credeti ca-mi revine pielea la normal si e doar o faza?N-am lasat crema pe fata decat pret de vreo 30 de minute.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Bau!
Ce ziceti,dintre sensibio crema pentru ten gras deshidratat/iritat de tratamente antiacneice si lipobase repair ce sa iau? am 15 ani(..am mai zis). vreau sa imi iau pentru hidratare,am acnee si tenul gras(super gras adica:-s) uneori ma "mananca" pielea,si m-am gandit ca poate folosesc prea multe..si crema asta ar trebui sa le calmeze si sa faca pielea sa arate(macar) mai hidratata |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Nu raspunde nimeni?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Pastelata, din cate stiu eu lipobase repair e o crema destul de grasa, emolienta deci nu stiu daca iti va oferi hidratarea de care ai nevoie... despre sensibio nu stiu f multe, decat ca este din gama bioderma si am 2 prietene care au folosit-o fara succes dar poate ele n-aveau tenul ca tine...
O crema foarte hidratanta este ictyane de la ducray, este non comedogena.. cicafalte de la avene iar asa este o crema reparatorie pt tenul agresat de tratamente anti-acneice, alege si tu ce crezi ca e mai bun pt tine pt ca oricum ceea ce ii este bun unui ten nu este neaparat bun si altuia, chiar daca aparent problema este aceeasi. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
Bau! Ce ziceti,dintre sensibio crema pentru ten gras deshidratat/iritat de tratamente antiacneice si lipobase repair ce sa iau? am 15 ani(..am mai zis). vreau sa imi iau pentru hidratare,am acnee si tenul gras(super gras adica:-s) uneori ma "mananca" pielea,si m-am gandit ca poate folosesc prea multe..si crema asta ar trebui sa le calmeze si sa faca pielea sa arate(macar) mai hidratata incearca Clean AC/Avene. eu stiu destule persoane foarte multumite de ea. si eu am tenul asemanator cu al tau si o folosesc cu succes cam de 2 ani ca si crema de zi, machiajul sta foarte bine pe ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si Ictyane, de care zicea maria, este foarte buna dar s-ar putea sa fie prea grasa pentru tine. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ally (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
sa-mi fie iertat (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) -ul dar nu ma pot abtine: BG (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
si ca sa fiu si on: pastelata, daca te mananca pielea inseamna ca ceva nu iti prieste. ar trebui prin eliminare sa descoperi care este acel produs si sa renunti la el. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Of. dar dintre alea 2 ziceti ca e mai buna lipobase?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:45 AM |
|