IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Crema foarte hidratanta, reparatorie, calmanta
asgaard
post Sep 20 2007, 03:41 PM
Post #91

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Mai spuneti, fetelor, ce creme v-ati mai luat, ca nu prea stiu ce sa aleg. Am un ten normal (iarna e cam uscat), fara mari probleme sau pretentii, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doar ca nu-mi plac cremele grase, deci as vrea ceva usor, care sa intre repede in piele.
Si alta intrebare, ca nu prea sunt experta in cosmeticale, o crema cu vitamina C ar merge ? Eu fumez, mi se pare ca am tenul cam obosit si ma gandesc ca m-ar ajuta.
Go to the top of the page

+Quote Post
expose_yourself
post Sep 22 2007, 06:31 PM
Post #92

Tratabil
**

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 593

Hello ladies!
Tocmai am incercat crema pentru piele uscata Atoderm PO Zinc,Bioderma,si cred ca am facut o mare,mare greseala..Pielea mea nu are probleme grave de hidratare,cum probabil ar fi trebuit ca sa apelez la crema asta...ci doar tendinta de a se usca...si cum vroiam ceva foarte hidratant,am incercat-o pe asta..
Numai dupa cateva minute mi s-au deschis porii destul de tare..si acum,dupa cateva ore,desi am dat jos crema au ramas la fel eh..Problema asta mi-o rezolvasem cu Normaderm acum mai bine de un an..si acum mi-am facut-o cu mana mea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Credeti ca-mi revine pielea la normal si e doar o faza?N-am lasat crema pe fata decat pret de vreo 30 de minute..

+Quote Post
Pastelata
post Oct 1 2007, 05:30 PM
Post #93

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Bau!
Ce ziceti,dintre sensibio crema pentru ten gras deshidratat/iritat de tratamente antiacneice si lipobase repair ce sa iau? am 15 ani(..am mai zis). vreau sa imi iau pentru hidratare,am acnee si tenul gras(super gras adica:-s)
uneori ma "mananca" pielea,si m-am gandit ca poate folosesc prea multe..si crema asta ar trebui sa le calmeze si sa faca pielea sa arate(macar) mai hidratata

+Quote Post
Pastelata
post Oct 2 2007, 06:37 PM
Post #94

Dependent

Nu raspunde nimeni?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 3 2007, 06:58 AM
Post #95

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Pastelata, din cate stiu eu lipobase repair e o crema destul de grasa, emolienta deci nu stiu daca iti va oferi hidratarea de care ai nevoie... despre sensibio nu stiu f multe, decat ca este din gama bioderma si am 2 prietene care au folosit-o fara succes dar poate ele n-aveau tenul ca tine...

O crema foarte hidratanta este ictyane de la ducray, este non comedogena.. cicafalte de la avene iar asa este o crema reparatorie pt tenul agresat de tratamente anti-acneice, alege si tu ce crezi ca e mai bun pt tine pt ca oricum ceea ce ii este bun unui ten nu este neaparat bun si altuia, chiar daca aparent problema este aceeasi.

+Quote Post
Ally
post Oct 3 2007, 08:10 AM
Post #96

Tratabil
**

Member No.: 1,781

QUOTE(Pastelata @ Oct 1 2007, 06:30 PM) *
Bau!
Ce ziceti,dintre sensibio crema pentru ten gras deshidratat/iritat de tratamente antiacneice si lipobase repair ce sa iau? am 15 ani(..am mai zis). vreau sa imi iau pentru hidratare,am acnee si tenul gras(super gras adica:-s)
uneori ma "mananca" pielea,si m-am gandit ca poate folosesc prea multe..si crema asta ar trebui sa le calmeze si sa faca pielea sa arate(macar) mai hidratata

incearca Clean AC/Avene. eu stiu destule persoane foarte multumite de ea. si eu am tenul asemanator cu al tau si o folosesc cu succes cam de 2 ani ca si crema de zi, machiajul sta foarte bine pe ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si Ictyane, de care zicea maria, este foarte buna dar s-ar putea sa fie prea grasa pentru tine.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Oct 3 2007, 11:15 AM
Post #97

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Ally (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ally
post Oct 3 2007, 11:47 AM
Post #98

Tratabil
**

Member No.: 1,781

sa-mi fie iertat (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) -ul dar nu ma pot abtine: BG (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

si ca sa fiu si on: pastelata, daca te mananca pielea inseamna ca ceva nu iti prieste. ar trebui prin eliminare sa descoperi care este acel produs si sa renunti la el. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Oct 4 2007, 02:46 PM
Post #99

Dependent

Of. dar dintre alea 2 ziceti ca e mai buna lipobase?

+Quote Post
Girlish
post Oct 4 2007, 10:54 PM
Post #100

Dependent

From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

QUOTE(Pastelata @ Oct 4 2007, 12:46 PM) *
Of. dar dintre alea 2 ziceti ca e mai buna lipobase?

Nu.

+Quote Post

13 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 03:45 AM